Nånesvegen 4, 5563 TYSVÆR

Nånesvegen 4

Tysvær
Prisantydning

3 490 000,-

 • BRA140㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom6
 • Byggeår2004
 • Omkostninger98 570,-
 • Totalpris3 588 570,-

Enebolig nær Aksdalsvannet - Solrik hage og stort gårdstun - Ettertraktet område på Frakkagjerd

Beskrivelse

Eneboligen i Nånesvegen 4 nær Aksdalsvannet har store og gode uteområder med god plass til parkering i gårdstunet. Hagen er flott opparbeidet og ligger på et høyere plan enn veien nedover. Her er det usjenert og gode solforhold. Boligen er bygget i 2004 og holder standard deretter. Nånesvegen bor en i rolige og trygge omgivelser og med nærhet til Aksdalsvatnet. En kort rusletur og du har område med ungdomsskole, barneskole, idrettsanlegg og gode lysløyper.

Eneboligen er innredet over 2 plan og inneholder:

 1. etasje: Gang, 3 soverom, 2 bad, stue og kjøkken.

 2. etasje: Gang og 3 soverom(ikke godkjent).

Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som stekeovn og platetopp. Oppvaskmaskin medfølger i handelen.

På hovedbadet er det opplegg til vaskemaskin. Badekar. Bad nr 2 har dusjhjørne. Begge badene er helfliset.

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 106 kvm Loft: 34 kvm
Bygningsinformasjon

Innredning på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. På loft er ingen av soverom omsøkt godkjent. Loft er godkjent som loftstue og "disp".

Primærrom
 1. etasje: Gang, mellom-gang, 3 soverom, 2 bad, kjøkken og stue m/ trapp. Loft : Gang og 3 soverom(ikke godkjent).
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert14.10.04.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedfyr i stue. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Asparsletta - ettertraktet boligområde på Frakkagjerd

  På Asparsletta bor du i et rolig og etablert område i et av de nyere boligfeltene på Frakkagjerd.

  Kort gange og trygg vei til område med barneskole, ungdomsskole og barnehager. Her er det også idrettsanlegg tilhørende Stegaberg IL, og Steinsvik Arena, som er en stor flerbrukshall.

  I samme området har du stort lysløypenett hvor du kan gå eller løpe, alt ettersom. Gode muligheter også for å ta seg en tur i fjellet. Ønsker du en ekstra lang og fin tur går det tursti rundt hele Aksdalsvatnet. Stien starter borte med barnehagen like ved ungdomsskolen.

  Nærmeste daglivarebutikk er Spar, i tillegg til at Coop Extra heller ikke er så langt unna. Her er det også apotek. Ønsker du et raskt måltid er det flere gatekjøkken å velge mellom.

  Nede ved Aksdalsvatnet, som ligger rett i nærområde, har du fotball-løkke, badeplass og sittegrupper. Dette er en fin samlingsplass for familien og er flittig brukt av de som bor i nærheten.

  Det er 8 km til handelssentrum på Raglamyr og 4 km til Aksdal.

  Adkomst

  Fra Haugesund kjør mot Aksdal. Ved rundkjøringen på Frakkagjerd ved ny Coop Extra, ta inn til høyre. Følg veien og ta tredje avkjørsel til venstre inn mot Asparhaug. Følg veien og hold til høyre mot Aksdalsvatnet. Ta så ned til venstre ned mot vannet og du får boligen på din høyre side.

  Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt.

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 87 250,-
  • kr 98 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 588 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 13 040,- pr. 2020. Avgifter faktureres månedlig. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 839,- pr. år. Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 698 066,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av selger.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 23.04.21 og selgers Egenerklæring datert 15.04.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 18. jun. 2021

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-21-00149
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.