Naust Leirgrovvegen, 5561 BOKN

Naust Leirgrovvegen

Bokn
Prisantydning

850 000,-

 • BRA11㎡
 • EierformSameie
 • Soverom0
 • Byggeår2020
 • Omkostninger10 970,-
 • Totalpris860 970,-
 • Felles/mnd100,-

2 AV 8 ALLEREDE SOLGT! Gjennomførte naust med ideell beliggenhet i Føresvik - Båtplass - Felles toalett

Beskrivelse

6 stk nyoppførte naust er nå ledige for overtagelse i idylliske omgivelser i Føresvik på Bokn.

Samtlige naust leveres med egen båtplass like utenfor.

Felles sanitæranlegg.

Innlagt strøm i samtlige naust. Naustene leveres ferdig utvendig, inkludert utriggere og båtplass til hver naust. Det er laget til et felles toalett, og det ligger flere vannposter utvendig.

Prosjektet totalt er på 16 naust, hvorav det i byggetrinn 1 finnes 8 naust. 2 av disse er allerede solgt.

PRISLISTE: Seksjon 1 - kr. 980.000,- SOLGT Seksjon 2 - kr. 890.000,- Seksjon 3 - kr. 850.000,- Seksjon 4 - kr. 850.000,- Seksjon 5 - kr. 950.000,- Seksjon 6 - kr. 950.000,- Seksjon 7 - kr. 890.000,- Seksjon 8 - kr. 790.000,- SOLGT

Detaljer
 • Priser fra 850.000 - 950.000,-
 • Gjennomført tradisjonell nauststil
 • Egen båtplass
 • Innlagt strøm i samtlige naust
 • Felles sanitæranlegg
 • Vannuttak på utsiden flere steder
 • Naustene blir levert uinnredet med støpt dekke. Enkelte har hems.
 • Gjennomført helt ned til små detaljer
 • Sentral og idyllisk beliggenhet i Føresvik
 • Butikk like ved
 • Kun få minutter med båt ut til gode fiskeplasser

Velkommen på visning!

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 10.06.2020

 • Beliggenhet

  Flott beliggenhet i idylliske omgivelser like i sjøkanten i Føresvik sentralt på Bokn. Her kan det ikke spares på superlativer, beliggenheten må enkelt og greit oppleves! Området eiendommen ligger i byr på gode turmuligheter, og her vil den fiskeinteresserte oppleve et eldorado av muligheter.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Regulert til sjøboder.

  • kr 850 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Dokumentavgift 2 900,-
  • kr 10 970,- (Omkostninger totalt)
  • kr 860 970,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 100,- pr. mnd. som dekker bygningsforsikring, fellesstrøm, avgifter fellestoalett.

  Kommunale utgifter

  Avgifter på felles toalett og vann er med i felleskostnadene.

 • Diverse

  Det vil bli laget et sameie hvor avgiftene blir fordelt på felles toalett og diverse som angår fellesarealet.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke anledning å tegne boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Eiendomskart , vedtekter og seksjonering.. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00190
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse