Nedre Fjellstad 8, 5550 Sveio

Nedre Fjellstad 8

Sveio
Prisantydning

2 790 000,-

 • BRA211㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1979
 • Omkostninger81 070,-
 • Totalpris2 871 070,-

Flott familiebolig som har god standard - Garasje - Nyere kjøkken!

Beskrivelse

Boligen er innredet over to etasjer og inneholder: Kjeller - Gang, vaskerom, bad, hobbyrom /gjesterom, kjellerstue og 3 stk bod. 1. etasje - Entre, gang, wc, stue, kjøkken, bad og 3 soverom.

Det er også en garasje på ca. 34kvm.

Vindfanget er et påbygg fra 1996 med fliser og varmekabler i gulv. Det er satt opp en stor skyvedørsgarderobe til yttertøy.

Mellomgang/entré som knytter sammen wc, bad, stue, tre soverom og trapp ned til kjeller. Sikringsskap med automatsikringer og skru hovedsikring. Tapet på vegger og flott parkett i gulv.

Praktisk gjestetoalett med belegg i gulv, gulvstående toalett og en liten vask.

Kjøkkenet ble renovert i 2015 og har en stor, lys kjøkkeninnredning fra Strai. Innredningen inneholder intrigerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøleskap, stekeovn og induksjonsplate. Generelt godt med lagringsplass. Det er flotte baderomsplater montert over benkeplaten. Kjøkkenet har god plass til stort spisebord. Det er en terrassedør ut til terrasse vendt mot øst. Downlights med dim montert i tak og parkett i gulv.

En stor stue med naturlig tv-stue, dagligstue og spisestue. Her er det god plass til storfamilien. En flott vedovn med teglstein fungerer som en romdeler. Det er også montert en varmepumpe i stuen. To store vinduer vendt mot øst er satt inn i 2015. Terrassedør og parkett også fra 2015. Det er Altibox fiber lagt inn til boligen.

Boligen har tre soverom som alle er i hovedetasjen. Hovedsoverommet har et plassbygd garderobeskap, praktisk luftebalkong, tapet på vegg og parkett i gulv. Soverom to har skyvedørsgarderobe og soverom tre har køyeseng og plassbygd garderobeskap.

Badet i hovedetasjen er helfliset med varmekabler i gulv. Det inneholder et vegghengt toalett, vegghengt skap, servant i seksjon og et dusjkabinett.

Kjelleren inneholder en stor kjellerstue med Tarkett i gulv, panel på vegg og i tak. Her er det mulig å sette inn en vedovn. Det er montert varmepumpe på vegg.

Bad med belegg og varmekabler i gulv. Baderomsplater på vegg. Gulvstående toalett, vask i stor seksjon og dusjnisje.

Stort vaskerom hvor det ble fliselagt i gulvet i 2018. Det er også varmekabler i gulv. Praktisk benkeplate med utslagsvask og skapplass. Det er opplegg til vaskemaskin. VVS 300L. Det er også en bi-inngang her.

Et stort kontor/disponibelt rom med belegg i gulv. På plantegning er dette rom tegnet med en sang. Rommet er dog ikke godkjent som soverom.

En matbod som er laget for å være et kjølerom. Det er et hull i veggen for kjøleelement. Betong i gulv og panel i vegg og tak. Det er også flere boder for lagring i kjelleren.

Det er et pågående generasjonsskifte i nabolaget. Barn i alle aldre. Barnehage i nærheten. 20 min. til Haugesund. 20 min. til Aksdal.

Bruksareal per etasje

Kjeller - 86 kvm. 1. etasje - 125 kvm.

Bygningsinformasjon

Kledningsbord og listverk i treverk. Grunnmur i betong (el leca) blokker. Grunnmuren ble pusset for 3/4 år siden. Valmtak tekket med betong takstein.

I stuen er det 3 store vinduer som er skiftet i 2012. Vinduer på kjøkken fra 90-tallet, og huset for øvrig har vinduer fra byggeår.

Vindfanget og deler av kjøkkenet er et påbygg fra 1996.

Primærrom

Kjeller - Gang, vaskerom, bad, hobbyrom/ gjesterom og kjellerstue. 1. etasje - Entre, gang, wc, stue/kjøkken, bad og 3 stk soverom.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmepumpe montert i stue og kjellerstue. Vedovn i stue. Varmekabler på bad hovedetasje og kjeller, samt på vaskerom og i vindfanget. Ellers elektrisk oppvarming.

I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Kjekk, solrik beliggenhet på Fjellstad, like ved Sveio sentrum og de fleste fasiliteter. Barnevennlig og etablert boligfelt. Kort avstand til lekeplass, barnehager, skoler etc

  Adkomst

  Fra Sveio sentrum, følg skilting mot Fjellstad. Deretter mot Nedre Fjellstad.

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  Eigedomen ligg med bustadføremål i reguleringsplanen for Fjellstad, planid 1973001. Det er ikkje føresegner til planen og difor er det kommuneplanen sine føresegner som gjeld.

  • kr 2 790 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 69 750,-
  • kr 81 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 871 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 14 571,- pr. 2020. Opplyste kommunale avgifter inneholder: vann, feiing, renovasjon, avløp og eiendomsskatt. Det er to terminer pr år.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 753 000,- Oppgitt ligningsverdi er for boliger brukt som primærbolig.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 05.02.2021 og selgers Egenerklæring datert 02.02.2021. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 17. feb. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-21-00036
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.