Nedstrandsvegen 1252, 5560 TYSVÆR

Nedstrandsvegen 1252

Tysvær
Prisantydning

1 690 000,-

 • BRA232㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1987
 • Omkostninger53 320,-
 • Totalpris1 743 320,-

Enebolig med leilighet - Renovering/utskifting må påregnes - Stor enkel garasje med loft - Gode solforhold og utsikt

Beskrivelse

Boligen er går over 3 etasjer og inneholder følgende rom:

 1. Etasje: Vindfang, gang, stue, kjøkken, bad og 3 soverom. Bod.

Loftsetasje med 3 rom.

Leilighet (sokkel): Gang, stue, kjøkken, soverom og bad. Hobbyrom. 2 boder.

Utendørs: Stor enkel garasje bygget i 2003. Vedskjul. Enkel terrasse i dårlig stand.

Beskrivelse av innhold og standard:

Kjøkkenet er av eldre dato og har profilerte fronter. Hvitevarer som står i boligen medfølger i handelen.

Badet har belegg på gulv og baderomsplater på vegger. Opplegg til vaskemaskin og dusjkabinett.

Badet nede har belegg på gulv og tapet på vegger.

Generell informasjon om boligen:

Garasje bygget i 2003. Boligen er forsøkt rengjort av ryddefirma i forkant av visningen. Det vil ikke bli foretatt ytterligere utvask eller rydding av eiendommen. Megler ber interessenter gjøre seg godt kjent med eiendommen både inne i huset og på tomten.

Bruksareal per etasje

Kjeller: 100 kvm 1.etasje: 114 kvm Loft: 18 kvm

Bygningsinformasjon

Kledning av tre. Panner av stål. Grunnmur av betong. Rammetillatelse bolig gitt i 1987 og for garasje i 2001. Informasjon om uthus er ikke mottatt fra kommunen og det må antas at denne ikke er byggemeldt.

Primærrom

Kjeller: Gang, kjøkken, stue, soverom, hobbyrom og bad. 1 etasje: Entre, gang, kjøkken, stue, bad, mellomgang og soverom x 3 stk.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Privat vann og avløp. Vann fra bårehull. Septiktank som står i det lille utbygget til boden.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Espevik/Skjoldastraumen

  Eiendommen ligger like før en kommer til Espevik, noenlunde midt i mellom Skjoldastraumen og Nedstrand.

  Eiendommen har utsikt utover fjorden til "Spissøynå", Borgøy og mot Hervik.

  Ca. 20 minutter kjøring fra Aksdal sentrum

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i LNF-område (landbruk, natur og friluft). I dette området er det nødvendig med søknad om dispensasjon for eventuelle fremtidige endringer/byggetiltak. Beliggende i "Faresone skred og ras" i kommuneplan for Tysvær.

  • kr 1 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 42 250,-
  • kr 53 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 743 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 785,- pr. 2019. Det er tolv terminer pr år. Gjelder tilsyn vann og feiing. Bolig inntil 1,6 – 10m³, tømmes hvert 2. år – gjelder slamavskiller kr. 2.347,-

  Renovasjon

  kr 2 678,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Ligningsverdi er utregnet fra skatteetatens nettsider med oppgitt areal som grunnlag. Ligningsverdi kan avvike dersom eier har innberettet et annet areal på eiendommen. Ligningsverdi skal uansett ikke overstige 30% av eiendommen markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Boligen er forsøkt rengjort av ryddefirma i forkant av visningen. Det vil ikke bli foretatt ytterligere utvask eller rydding av eiendommen. Megler ber interessenter gjøre seg godt kjent med eiendommen både inne i huset og på tomten.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 20.09.20 og selgers Egenerklæring datert . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 10. mar. 2021

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-20-00308
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.