Nessagadå 3H

Karmøy
Prisantydning

2 990 000,-

 • BRA110㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2007
 • Omkostninger84 580,-
 • Totalpris3 074 580,-
 • Felles/mnd1 000,-

Innholdsrik leilighet med sentral beliggenhet - Heis- Garasjeanlegg - Solrik - Flere Terrasser-

Beskrivelse

Meget kjekk leilighet over 2 plan sentralt i havn. Enkel, lys og innbydende standard med veldig godt vedlikeholdspreg.

-Åpen stue/kjøkken løsning med koselig kjøkken som er veldig fint holdt, og inneholder komfyr med støpejernstopp, kjøkkenvifte og vask i seksjon. Gode arbeidsforhold med benke og skapplass. Store og mange vinduer bidrar med naturlig lys for en større romfølelse. Romslig balkong med utgang fra stue/kjøkken for å nyte fine dager.

-Tiltalende romslig helfliset bad med varmekabler, toalett, dusjkabinett og romslig innredning med vask i seksjon, og gode oppbevaringsmuligheter. Downlights i tak og i innredning.

-Teknisk rom/vaskerom inneholder varmtvannstank, vask og mulighet for vaskemaskin med oppbevaringsmuligheter.

-Soverom i 1.etasje av god størrelse med skyvedørsgarderobe som strekker seg fra gulv til tak.

-Entrè av romslig størrelse med skyvedørsgarderobe med oppbevaringsmuligheter.

-Bad i andre etasje med samme materialer som i første. God størrelse på dette badet også. Badet inneholder varmekabler, badekar, toalett romslig innredning med vask.

-Kjekk tv-stue på loft med egen utgang til balkong og godt med naturlig lys fra vindusflatene og terrassedør i glass.

-Soverom i 2.etasje har egen utgang til balkong mot fellesområdet. Skyvedørsgarderobe med "walk in".

 • Veldig god lagringsplass i sportsboden like utenfor boligen. Stor bod i fellesrom i 2. etasjen. Boden er av god størrelse og er innredet med hyller.

-Praktiske og kjekke momenter med leiligheten: Heis Garasjeplass 2 boder. Dagligvarebutikk i bygget Sentralt. Velholdt

Detaljer

Boligen er over 2 etasjer og inneholder: 1.etasje: Vindfang, gang/stue/kjøkken, vaskerom, soverom og bad. 2. etasje: Loftstue, bad og soverom. Sportsbod like utenfor boligen. Stor bod inne i fellesrom like ved inngang til heisen i 2. etasje, med god lagringsplass. Boden er innredet med hyller. garasjeplass.

Bygningsinformasjon

Leiligheten ligger i andre etasje i en bygning oppført med butikk og garasje i første etasje. Leiligheten framstår som godt vedlikeholdt.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad 2 i tilstandsrapporten:

-Utvendig: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Høyden på rekkverk skal etter dagens forskrift være minst 100 cm. Høyden på rekkverkene på loft er lavere. Det ble registret noe slitasje på tett rekkverk på balkong mot øst.

-Våtrom: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er ikke anordnet fall til sluk, men det er anordnet 2 cm. høy terskel. Det ble registrert bom i fliser. Sluken er montert under badekaret og det foreligger ikke dokumentasjon av utførelsen. Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Sluken er montert under dusjkabinettet og det foreligger ikke dokumentasjon av utførselen.

-Tekniske installasjoner: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Det er automat sikringer på el-anlegg.

TGIU (Konstruksjoner som ikke er undersøkt): Våtrom: Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga. tilliggende konstruksjoner. Røropplegget er i vegg bak kjøkkeninnredningen.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 64 kvm 2. etasje: 46 kvm Primærrom 1. etasje: 64 kvm Vindfang, gang/stue/kjøkken, vaskerom, soverom og bad.

 1. etasje: 46 kvm Loftstue, bad og soverom.
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 26.09.2012.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Attraktiv og sentral beliggenhet i sentrum av Norges sommerby Skudeneshavn. Her har du kiwi, apotek og frisør i underetasjen. Gangavstand til alt byen kan tilby, som bl.a: Coop Extra, idylliske gamlebyen, sentrum med dens fasiliteter, barnehager, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, golfbane, badeplasser, flotte turområder og legesenter

  Adkomst

  Se Finn.no eller Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen er i område avsatt til sentrumsformål, nåværende i kommuneplanen. Eiendommen er i område avsatt til bolig/forretning/kontor i reguleringsplanen.

  • kr 2 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 84 580,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 074 580,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 000,- Felleskostnader betales pr. mnd. og inkluderer bla. felles bygningsforsikring, strøm fellesareal og avsetning til diverse utvendig vedlikehold på fellesareal. Felles dugnad engang i året. Du er selv ansvarlig for utvendig vedlikehold på din seksjon. Iflg forretningsfører.

  Kommunale utgifter

  kr 12 330,- pr. 2022. Kommunale avgifter inneholder Vann, Renovasjon, Avløp og Eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 565 821,- for 2021

 • Diverse

  Selger har vasket ut av leiligheten. Det vil ikke bli ytterligere utvask av leiligheten før overtakelse.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  07.05.23 og selgers Egenerklæring datert 04.05.23. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 1. jun. 2023

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 01230175
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.