Nordalvegen 84B

Karmøy
Prisantydning

3 490 000,-

Solgt
 • BRA158㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2020
 • Omkostninger100 980,-
 • Totalpris3 590 980,-

Nyere stilfullt rekkehus med 3 soverom, 2 bad, carport og flere flotte uteområder! Sentral og populær beliggenhet.

Beskrivelse

Boligen er av nyere dato og fremstår med god standard.

Boligen har gjennomgående 1 stavs lys eike parkett, gipset utførelse av vegger og tak med sømløse listefrie overganger i tak for et meget moderne preg.

Kjøkkenet er i første etasje og er praktisk innredet med i en fin og tidsriktig gråtone på kjøkkenfrontene med god benkeplass. Integrert kjøleskap, kjøkkenvifte, oppvaskmaskin og vask i seksjon. Fliser over kjøkkenbenk.

Åpen løsning til stue. God plass til sofagruppe og andre møblementer. Utgang til stor kjekk terrasse.

Praktisk bod like ved kjøkken.

Flott bad i første etasje med fliser på vegg og gulv som inneholder vegghengt toalett, dusjkabinett og vask i moderne seksjon. Praktiske speil skyvedører med vaskemaskin.

Stort soverom i første etasje, blir i dag brukt som kjellerstue.

I andre etasje har du en stor stue, mulighet for et til soverom. Utgang til stor terrasse over carport med utsikt over Kopervik.

Flott flislagt baderom i andre etasje inneholder toalett, dusjkabinett og vask i enkel servant.

Nydelig hovedsoverom i moderne og behagelige farger. Stor åpen Pax garderobeløsning.

Flott soverom med stor garderobe.

Utvendig åpen bod, isolert bod og carport.

Detaljer

Boligen er over 2 plan og inneholder: Første etasje: Entre/gang, bad/vaskerom, soverom og stue/kjøkken. Andre etasje: Stue, bad og 2 soverom. Carport og utvendig bod.

Bygningsinformasjon

Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår 2020. Fasade har liggende bordkledning. Taktekkingen er av pvc-duk. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass fra byggeår.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 93 kvm 2. etasje: 65 kvm Primærrom 1. etasje: 60 kvm Bad/vaskerom, hall m/trapp, soverom/stue, Stue/kjøkken. 2. etasje: 61 kvm Bad, stue/hall og 2 soverom.

Ferdigattest

Ferdigattest bolig 01.07.2020. Ferdigattest tilbygg garasje/skur 22.05.2023.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet i etablert område i Kopervik. Gåavstand til barnehage, barneskole og sentrum. Også kort avstand til bl.a: ungdomsskole, idrettsanlegg og flotte turområder.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 100 980,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 590 980,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 203,- pr. 2022. Det er fire terminer pr år.Kommunale avgiftene gjelder vann, avløp og renovasjon.

  Ligningsverdi

  kr 753 515,- for 2021 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Bil lader medfølger ikke i handelen.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 04.06.23 og selgers Egenerklæring datert 25.05.23. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 22. sep. 2023

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 01230240
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.