Nordre Ådlandsveg 124, 4270 KARMØY

Nordre Ådlandsveg 124

Karmøy
Prisantydning

2 890 000,-

 • BRA215㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1990
 • Omkostninger83 320,-
 • Totalpris2 973 320,-

Stor og flott enebolig over 3 plan - Landlig og idyllisk beliggenhet - Stor tomt (1239 kvm)

Beskrivelse

Boligen er innredet over 3 etasjer og inneholder: 1.etasje: vindfang, gang, kjellerstue, soverom, vaskerom, bad/vaskerom, hagestue og bod. 2.etasje: gang, soverom, bad, stue og kjøkken. 3.etasje: loftstue, bad og soverom.

Boligen er bygd i 1989/90 og holder god standard. I følge forrige selger er det gjort en del oppgraderinger på boligen de senere år, bl.a: Hovedetasje: - Stort og flott Schmidt-kjøkken (2011) m/integrerte hvitevarer (stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin). Kjøleskap/frys m/vann og isbiter medfølger også i handelen. - Flott helfliset bad (ca 2013) - Stue: nye parkett, nytt tak, nye fliser på pipe og nye tapeter (2011) - Soverom: ny parkett, nye tapeter, nye lister og ny skyvedørsgarderobe (2013) - Gang: flislagt den ene veggen (2011)

Loftsetasje: innredet i år 2000

Undereretasje: - Stue: nye fliser rundt pipe, ny parkett og flier på gulv (2008) - Gang: nye fliser på gulv (2008) - Vaskerom/bad: nye fliser på gulv og nye baderomsplater på vegger (2013) - Soverom: tidligere 2 soverom, nå 1 stort soverom

 • Ny terrasse i 2011
 • Sentralstøvsuger
 • Automatsikringer
 • Ny terrassedør (2007)
Detaljer
 • Stor og flott enebolig over 3 etasjer fra 1990
 • Landlig og usjenert men kort avstand til alt en trenger
 • Stor tomt (1239 kvm)
 • Hagestue
 • Fin utsikt
 • Boligen holder god standard
 • 3 soverom (mulighet for flere)
 • 3 stuer + hagestue
 • 3 bad (2013/2013/2000)
 • Stort og flott Schmidt-kjøkken (2011)
Bruksareal per etasje
 1. etasje: 84 kvm
 2. etasje: 90 kvm Loft: 43 kvm
Primærrom

1.etasje: Vindfang, gang, kjellerstue, soverom, vaskerom, bad/vaskerom og hagestue. 2.etasje: Gang, soverom, bad, stue og kjøkken. 3.etasje: Loftstue, bad og soverom.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik.

Oppvarming

2 stk varmepumper, vedfyring, varmekabler (gang, stue og bad/vaskerom i underetasje samt bad i hovedetasje) og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Beliggende i landlige og idlylliske omgivelser på Ådland i Åkrehamn. Kort avstand til bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, Åkrasanden, idrettsanlegg og flotte turområder.

  Adkomst

  Fra rundkjøringen ved Åkra ungdomsskole. Følg RV-47 sørover ca 950 meter og ta til venstre inn på Nordre Ådlandsveg. Følg vegen ca 650 meter og du får boligen på venstre side.

  Regulering

  Eiendommen ligger i LNF-område (landbruk, natur og friluft). I dette området er det nødvendig med søknad om dispensasjon for eventuelle fremtidige endringer/byggetiltak.

  • kr 2 890 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 72 250,-
  • kr 83 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 973 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 7 313,- pr. 2018. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse
  • Integrerte hvitevarer på kjøkken (platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin) samt kjøleskap/frys m/vann og isbiter medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen.
  • Det er ikke odel på denne eiendom.
  • Selger har aldri bodd i boligen og har dermed begrenset kunnskap om boligen. Han fyller derfor ikke ut spørsmålene i egenerklæringsskjema.
  • Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.
  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 15.08.19, kart og selgers Egenerklæring datert 02.08.19. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 1-19-00498
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse