Nordre Ådlandsveg 4, 4270 KARMØY

Nordre Ådlandsveg 4

Karmøy
Prisantydning

2 450 000,-

 • BRA173㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom5
 • Byggeår1957
 • Omkostninger72 570,-
 • Totalpris2 522 570,-

Sjarmerende og innholdsrik enebolig med garasje, hagestue og drivhus. Kort vei til Åkrasand.

Beskrivelse

Boligen er innredet over 3 plan og Inneholder: Kjeller: Kjellerstue, 2 soverom, tidligere bad 1. Etasje: Vindfang, vaskerom, gang, bad, stue/kjøkken og soverom Loft: 3 soverom og gang. Garasje, drivhus og hagestue.

Murhus som fremstår som normalt vedlikeholdt innvendig og utvendig. Eier har pusset opp og oppgradert boligen over tid.

Flott nyere kjøkken innredning med god benkeplass. kjøkken har Integrert koketopp, stekeovn og kjøleskap. Åpen løsning til lys stue med nyere vedovn. Stue og kjøkken har tapetserte vegger og vinylbelegg på gulv. Flott baderom med nytt gulvbelegg og baderomstapet på vegg. Badet er innredet med seksjon dobbel vask, badekar, dusj og wc. Soverom i hovedetasje har utgang til terrasse.

Stort soverom/loftstue på loft med fin utsikt mot sjøen. Malt plank på gulv trepanel på vegg og himling. 2 soverom med malt plank på gulv og tapet på veggene.

Kjeller har malt plate på vegg og furugulv på 2 soverom.

Automatsikringer og nytt hovedinntak 2016. 2 stk varmepumper.

Bruksareal per etasje

Kjeller: 63 kvm 1. etasje: 72 kvm Loft: 38 kvm

Bygningsinformasjon

Grunnmur av betong og sparestein. Pusset og malt utvendig overflate. Støttemur av murt betong stein. Yttervegger av typen engelsk hulmur. Pusset og malt utvendig overflate. Tak er tekket med betong takpanner.

Kommunen har ikke bygningstegninger på denne bolig. Megler har derfor ikke anledning å få sjekket hva som er omsøkt/godkjent innredet opp mot de faktiske forhold i boligen. Ut fra byggeår må en likevel anta at soverom i kjeller ikke er omsøkt innredet for varig opphold i sin tid.

Primærrom

Kjeller: Kjellerstue, 2 soverom, tidligere bad 1. Etasje: Vindfang, vaskerom, gang, bad, stue/kjøkken og soverom Loft: 3 soverom, gang

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik kommunal tømming.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger lunt og solvendt til i Nordre Ådlansveg i Åkrehamn. Kort avstand til barnehage, skole, sentrum, turområder og Åkrasanden. Utsikt ut over nabobebyggelsen.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. Her er det kommuneplanen som er gjeldende.

  • kr 2 450 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 61 250,-
  • kr 72 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 522 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 13 323,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 524 931,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Høner og fugler kan medfølge i handelen om ønskelig.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 01.09.21 og selgers Egenerklæring datert 01.09.21 . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 16. sep. 2021

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 2-21-00207
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.