Norheimtunet 66

Karmøy
Prisantydning

2 190 000,-

Solgt
 • BRA79㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår1999
 • Omkostninger66 500,-
 • Totalpris2 256 500,-
 • Felles/mnd900,-

Norheim - Flott og tiltalende leilighet med 2 soverom - Carport med lademuligheter - Enkel og trappefri adkomst!

Beskrivelse

Denne leiligheten har alt du trenger for et komfortabelt og praktisk hverdagsliv:

Lys og romslig stue med god plass til både sittegruppe og spisebord. Fra stuen er det utgang til en lun overbygd terrasse som vender mot vest, samt hage- Perfekt for avslapning og sosiale sammenkomster. Ny varmepumpe sørger for fin temperatur. Pipeløp i boligen, så det er anledning å sette inn vedovn om ønskelig.

Det flotte kjøkkenet i hvit utførelse har integrerte hvitevarer, inkludert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Med god skapplass er dette et praktisk og funksjonelt kjøkken. Oppgradert i 2015.

Badet er innbydende med moderne hvite baderomsinnredninger og svarte sideskap. Det har dusjnisje med nye moderne dusjvegger, gulvstående toalett og opplegg for vaskemaskin. Badet ble pusset opp i 2014 og har også varmekabler for ekstra komfort.

Praktisk bod med gode oppbevaringsmuligheter. Utvendig sportsbod.

Denne leiligheten holder en normalt god standard og er klar til å ønske sine nye eiere velkommen!

Bygningsinformasjon

Utvendig: Fasade i treverk og betong takstein. Bygget er i hovedsak fra byggeår og vedlikeholdes av sameiet. Innvendig: Leiligheten fremstår som velholdt, men bærer allikevel noe preg av naturlig elde og slitasje.

Lys og trivelig leilighet med 2 soverom. I tillegg er det tilhørende carport og sportsbod. Leiligheten bærer noe preg av å være vedlikeholdt ved behov. Gulv/vegger er trolig lagt av tidligere eier selv og bærer noe preg av dette. Det er enkelte anmerkninger i rapporten kjøper anbefales å gjøre seg kjent med. Normalt vedlikehold må forventes iht alder for øvrig.

Avvik som kan kreve tiltak - TG2: Utvendig > Vinduer Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Innvendig > Overflater Innvendig > Radon Våtrom > Etasje > Bad > Overflater vegger og himling Tekniske installasjoner > Avløpsrør Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg

Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak - TG2: Utvendig > Veggkonstruksjon Utvendig > Dører Våtrom > Etasje > Bad > Overflater Gulv Våtrom > Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt Tekniske installasjoner > Vannledninger

Ferdigattest

Midlertidig brukstillatelse datert 17.10.1996 foreligger med følgende anmerkninger: - Utvendig/felles: 1. Trapp til 2.etg lages forskirftsmessig (Rekkverk/trinn). 2. Det monteres hette over ventil fra kjøkkenvifte. 3. Taknedløp må tilkobles overvannssystem via tett rør. - Leilighet 10: Bad ferdigstilles. - Leilighet 11: Gipsvegger/brannskille loft sparkles. Taktrinn for feier skal gå helt opp til pipe. Frist for utbedring utløp:  31.12.1999.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Det er pipeløp i boligen og dermed anledning å sette inn vedovn.

 • Beliggenhet

  Beliggende på Norheim i kort avstand til et mangfold av fasilliteter og butikker på bla. Oasen storsenter. Leiligheten ligger vestvendt med gode solforhold, i enden av blindvei i rolige omgivelser.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 190 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 10.500,-
  • kr 66 500,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 256 500,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 900,- Felles bygningsforsikring, brøyting av snø, gressklipp, diverse vedlikehold (maling og utlån av utstyr), samt nedbetaling av et felleslån.

  Kommunale utgifter

  kr 11 638,- pr. 2024. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport og selgers Egenerklæring Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 18. apr. 2024

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01240143
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.