Nornesvegen 28, 4250 KARMØY

Nornesvegen 28

Karmøy
Prisantydning

2 700 000,-

 • BRA158㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1985
 • Omkostninger78 820,-
 • Totalpris2 778 820,-

Kjekk familiebolig med attraktiv og sentral beliggenhet - Ingen gjennomgangstrafikk - Pene overflater - Kjekk terrasse!

Beskrivelse

Kjeller: Entre, gang m/ trapp, soverom x 2 stk, gjesterom, bad og vaskerom. 1 etasje Stue, kjøkken, soverom og bad.

Kjekk familiebolig med flere oppgraderinger de senere år. Kjekk og familievennlig beliggenhet, i et attraktivt og etablert boligområde. Boligen ligger innerst i blindvei, her har man ingen gjennomgangstrafikk.

Stor, lys og luftig stue. Laminatgulv, malte overflater, og mye naturlig lys fra vindusflater. Utgang til kjekk balkong. Oppvarming fra flott vedfyrt, og varmepumpe på kjøkken.

Delvis åpen løsning fra stue til kjøkken.

Stort og praktisk Ikea kjøkken, trolig 10-15 år gammelt. Laminatgulv, god oppbevaringsplass, stor plass til spisebord, og utgang til eiendommens uteområder.

Enormt stort bad i hovedetasje pusset opp i 2020. Lekre materialvalg, og god plass. Praktisk rom for barnefamilien. Fullfliset, stor dusjnisje, spotter i tak, og pen innredning.

Bad i kjeller har fått fornyet overflater, antagelig rundt 2012.

Boligen har totalt 4 soverom. Samtlige med malte overflater, og pene parkettgulv.

Praktisk og oppusset vaskerom, med baderomspanel på vegger, fliser på gulv, plass for vaskemaskin og tørketrommel på hevet innredning.

Eiendommens uteområde, har fått nye terrassebord på store deler av terrasse mot sør. Virkelig kjekt uteområde, med lekeapparat og delvis overbygget del av terrassen. En har også balkong med utgang fra stuen, med luftig utsikt mot nord.

Detaljer
 • Innholdsrik og kjekk familiebolig med attraktiv beliggenhet
 • Flere oppgraderinger de senere år
 • 4 soverom
 • De fleste rom har nymalte overflater, og nye laminat/parkettgulv
 • Oppusset hovedbad i 2020
 • Bad i kjeller fornyet i 2012
 • Praktisk Ikea kjøkken
 • Oppgraderte uteområder 2021
 • Sentral beliggenhet med gangavstand til det aller meste
 • Rolig beliggenhet, uten gjennomgangstrafikk

Velkommen på visning i Nornesvegen 28!

Bruksareal per etasje

Kjeller: 75 kvm 1. etasje: 83 kvm

Bygningsinformasjon

Soverom og gjesterom i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. Bygningstegninger viser 3 stk godkjente soverom. 1 i kjeller og 2 i hovedetasje. Det ene i hovedetasje er nå tatt inn i nytt og større bad.

Primærrom

Kjeller: Entre, gang m/ trapp, soverom x 2 stk, gjesterom, bad og vaskerom. 1. etasje: Stue, kjøkken, soverom og bad.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 30.08.85. Med følgende punkter. 1. Kjellerryttervegger isoleres i.h.h. til byggeforskriftenes kap. 53, tab. 53:5. 2. Sanitærutstyr monteres i bad. 3. Grøftlist monteres på kjellertrapp. 4. Trapp monteres ved terrassedør. 5. Ventålasjonsanlegget monteres og tilkoples takhatt. 6. Kloakklufting fullføres. 7. Sanitærutstyr monteres i bad.

Arbeidet fullføres innen 01.02.86

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger flott til i et av Koperviks mest populære områder. Dette er et rolig og barnevennlig strøk, med kort avstand til det aller meste. Kun en kort spasertur unna finner man blant annet handelsmulighetene i Kopervik sentrum, kommunale tjenestetilbud, lege, frisør, turmuligheter, skoler og barnehager. For de sportsinteresserte, kan man også ta turen til Åsebøen, hvor Kopervik Idrettslag holder til.

  Adkomst

  For veibeskrivelse åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 700 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 67 500,-
  • kr 78 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 778 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 14 338,- pr. 2020. Det er fire terminer pr. år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  kr 664 539,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 11.08.21 og selgers Egenerklæring datert 24.08.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 24. aug. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00162
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.