Nylund 2, 4280 KARMØY

Nylund 2

Karmøy
Prisantydning

890 000,-

 • BRA183㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår
 • Omkostninger33 320,-
 • Totalpris923 320,-

PÅMELDINGSVISNING 17/08! Sentralt beliggende enebolig i Skudeneshavn - Gangavstand til alt - Garasje- Renoveringsbehov

Beskrivelse

Boligen er innredet over tre etasjer, og inneholder følgende:

Kjeller: Vindfang, gang, wc, vaskerom, bod og stue. 1. etasje: Gang, soverom, stue og kjøkken. Loft: Gang, bad, 2 boder og 2 soverom.

Romslig enebolig med sentrumsnær beliggenhet i Skudeneshavn. Her er det gangavstand til det aller meste!

Boligen har en gjennomgående eldre standard, og må ansees som et renoveringsobjekt.

Kjekt uteområde med gressplen, belegningstein, og garasje.

3 soverom, pluss en stor stue i kjeller som også har vært brukt som soverom.

Stor og luftig stue. I stuen er det vedfyr, men det anbefales at pipe sjekkes opp, og at det settes inn nytt stålrør, før denne tas i bruk.

For mer info om bygningsteknisk stand oppfordres interessenter å gjøre seg kjent med boligsalgsrapport og egenerklæring som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Detaljer
 • Enebolig med sentral beliggenhet i Skudeneshavn
 • Her har man gangavstand til alt!
 • 4 soverom
 • Godt med lagringsplass
 • Garasje
 • Kjekt uteområde
 • Boligen har renoveringsbehov

Velkommen på visning!

Bruksareal per etasje

Kjeller: 60 kvm 1. etasje: 66 kvm Loft: 57 kvm

Primærrom

Kjeller: Vindfang, gang, wc, vaskerom og stue. 1. etasje: Gang, soverom, stue og kjøkken. Loft: Gang, bad og 2 soverom.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Offentlig avløp med privat septikanlegg.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Vedfyr anbefales ikke brukt før det blant annet er satt inn nytt stålrør. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Meget sentral og barnevennlig beliggenhet i Skudeneshavn, med korte avstander til alt hva man til daglig vil ha behov for. Like i nærheten finner man blant annet barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, bank og butikker. Sentrumsområdet i Skudeneshavn har også mye og by på, blant annet spisesteder, butikker og koselige gater.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til forretning.

  • kr 890 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 22 250,-
  • kr 33 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 923 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 11 138,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  kr 601 510,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Selger informerer at iflg leieboer er det: Maur i vinduet som vender ut mot Kirkeveien i kjelleren. Vindu på kjøkkenet kan ikke åpnes pga av defekt åpningsmekanisme.

  Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 04.02.20, kart og selgers Egenerklæring datert 24.02.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 10. aug. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00022
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.