Oddabakken 17

Åkrehamn
Prisantydning

3 150 000,-

Solgt
 • BRA114㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2017
 • Omkostninger91 990,-
 • Totalpris3 241 990,-

Svært lekker og lettstelt bolig over to plan - To store terrasser - Beliggenhet i høyde - Her kan en flytte rett inn!

Beskrivelse

Boligen holder gjennomgående moderne standard, her kan en flytte rett inn!

Stue/ kjøkken: Boligens stue og kjøkken ligger i andre etasje med takhøyde på ca 2,8 meter og store vindusflater med utsikt over nabolaget. Rommet har en lys eikeparkett på gulv og vegger malt i en lun og moderne farge. Svært lekker kjøkkeninnredning i hvit utførelse med integrert stekeovn, micro, kjøleskap, fryseskap og koketopp i kjøkkenøy. Innredningen har svarte detaljer på håndtak, vask og blandebatteri samt ventilator. Rommet har god plass til et stort spisebord samt sofagruppe og øvrig møblement. De store vindusflatene gir rikelig med naturlig lys i rommet, og det er her montert måltilpasset plissègardiner. Utgang til romslig terrasse fra stue. I første etasje finnes en kjekk tv- stue med utgang til uteområdet/ terrasse.

Baderom: I første etasje finnes både bad/ vaskerom og gjestetoalett. Baderommet er flott innredet med fliser på gulv og baderomsplater på vegger, og inneholder vegghengt toalett, vask i seksjon og dusjhjørne. Opplegg til vaskemaskin bak praktiske skyvedører med speilfront. Gjestetoalettet har parkett på gulv samt baderomsplater på veggene.

Soverom: Boligens hovedsoverom er av god størrelse og er innredet med åpen garderobe. Det er også mulighet for kontormøblement i rommet, eventuelt øvrig oppbevaring. I andre etasje finnes to soverom, som begge i dag disponeres til barnerom. Det ene rommet har en romslig skyvedørsgarderobe for oppbevaring. Samtlige soverom er malt i moderne farger.

Gang: Boligens inngangsparti har lekre fliser i marmor samt en praktisk skyvedørsgarderobe til yttertøy.

Detaljer

Boligen er over to plan og inneholder: Første etasje: Entrè, gjestetoalett, bad/ vaskerom, soverom og stue. Carport og utvendig sportsbod.
Andre etasje: To soverom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Boligen har to romslige terrasser, både i første og andre etasje.

Bygningsinformasjon

Det foreligger godkjente tegninger som stemmer med dagens bruk.

Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med grunnet trepanel. Flatt tak oppbygd i trekonstruksjon, tekket med asfaltpapp eller pvc duk. Vinduer med karmer av tre, isolerglass. Ytterdører med karmer av tre. Dørblader i malt utførelse. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Følgende momenter har fått TG2 i tilstandsrapporten: - Det ble registrert noe ujevnheter/ oppsvulming i nederste del av noen skuffer og skapfronter. - Det anbefales el- sjekk hvert 5. år. Dagens eier har montert to taklys i boligen. Han er utdannet elektriker.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 53 kvm 2. etasje: 61 kvm Primærrom 1. etasje: 50 kvm Gang, soverom m/ garderobe, toalettrom, bad/ vaskerom samt stue. 2. etasje: 61 kvm To soverom samt stue og kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg, rekkehus, 3 boliger m/ carport.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger sentralt og barnevennlig til like ved et nyere boligområde i Åkrehamn. Fra eiendommen er det kort avstand til skoler, barnehage, Amfi- senteret, idrettsanlegg og flere butikker. I tillegg er det flotte turløyper i området, både i skog og mark.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Det må forventes videre utvikling i nærområde/ ubebygde tomter.

  • kr 3 150 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 91 990,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 241 990,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 13 101,- pr. 2022. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 673 867,- for 2021

 • Diverse

  Gnr. 15 bnr. 2441 (vei og lekeplass) eies som et realsameie med naboer. Denne bolig har andel 1/9.

  Taklampe over stuebord i andre etasje medfølger ikke.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 19.01.2023 og selgers Egenerklæring datert 01.02.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 22. mar. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230021
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.