Oddabakken 9

Åkrehamn
Prisantydning

3 150 000,-

Solgt
 • BRA131㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2017
 • Omkostninger92 480,-
 • Totalpris3 242 480,-

Nyere og meget flott bolig over to plan - Gjennomgående god standard - To stuer - To bad!

Beskrivelse

Lys og lekker bolig over to plan med gjennomgående god standard.

 • Tidsriktig og flott kjøkkeninnredning med integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin.
 • Romslig stue i åpen løsning til kjøkken og med utgang til uteområdet. Det er god plass til spisebord og sofagruppe i stuen.
 • Badet i første etasje har fliser på gulv og plater på vegg. Baderommet inneholder vegghengt toalett, vask i seksjon og dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin bak praktiske skyvedører.
 • Boligen har en stor og flott loftstue med ekstra takhøyde og store vindusflater. Det er også utgang til balkong fra loftstuen. Spotter i tak.
 • Det finnes tre soverom i andre etasje, hvor rommene er av god størrelse. Det ene soverommet disponeres i dag som walk- in closet.
 • Badet i andre etasje har fliser på gulv og plater på vegg. Baderommet inneholder vegghengt toalett, vask i seksjon og dusjhjørne.
 • Boligen har parkett på de fleste gulv samt gipsede vegger malt i moderne fargevalg.
 • Deler av terrassen er overbygget. Uteområdet er også oppgradert med en ekstra terrasse og gruset område. Uteområdet er meget lettstelt.
 • Garasje med tilhørende bod.
Detaljer

Boligen er over to plan og inneholder: Første etasje: Entrè, bad/ vaskerom, stue/ kjøkken samt garasje og bod. Andre etasje: Tre soverom, bad og stue.

Bygningsinformasjon

Boligen er oppført med med grunnmur av betong og isoporblokker. Yttervegger i bindingsverk. Kledd med liggende trepanel. Flatt tak i trekonstruksjon med membranbasert tekking. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegningen som stemmer med dagens bruk.

Følgende momenter har fått TG2 i tilstandsrapporten: - Det ble registrert liten avstand mellom trepanel og terreng noen steder. - Det ble registrert noe grønskedannelse og malingsslitasje på balkong og terrasse. Enkel fundamentering under og frittliggende terrasse.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 67 kvm 2. etasje: 64 kvm Primærrom 1. etasje: 46 kvm Vindfang, stue/ kjøkken, bad/ vaskerom. 2. etasje: 64 kvm Stue, to soverom, soverom m/ garderobe samt bad.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg. Vertikaldelt tomannsbolig med garasje datert 10.11.2017.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger sentralt og barnevennlig til like ved et nyere boligområde i Åkrehamn. Fra eiendommen er det kort avstand til skoler, barnehage, Amfi- senteret, idrettsanlegg og flere butikker. I tillegg er det flotte turløyper i området, både i skog og mark.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål, samt delarealet frisikt.

  • kr 3 150 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 92 480,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 242 480,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 407,- pr. 2020. Kommunale avgifter innebærer vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 598 011,- for 2018

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Diverse fastmontert medfølger ikke handelen: - Lader til støvsuger. - Speil. - Lysestake på vegg(stue nede) - Hylle (stue nede) - Hylle (stue oppe) - Tv brakett (stue oppe)

  Nabo har veirett over til sin eiendom.

  Gnr. 15 bnr. 2441 (vei og lekeplass) eies som et realsameie med naboer. Denne bolig har andel 1/9.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  31.01.2023 og selgers Egenerklæring datert 01.02.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 23. mar. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230050
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.