Oddagata 35 B, 5519 HAUGESUND

Oddagata 35 B

Haugesund
Prisantydning

1 650 000,-

Solgt
 • BRA71㎡
 • EierformAksje
 • Soverom2
 • Byggeår1948
 • Omkostninger9 257,-
 • Totalpris1 725 282,-
 • Felles/mnd2 000,-

Strøken og påkostet leilighet i 2. etasje - Smakfullt, delikat og klar for innflytning - 2 soverom og ekstra rom på loft

Beskrivelse

Velkommen til denne strøkne og påkostede leiligheten i Oddagata 35 B. Leiligheten har 2 gode soverom, romslig gang med garderobe og åpen løsning mellom stue og kjøkken. Tidsriktig og iøynefallende kjøkken med integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Badet er lekkert innredet med fliser på gulv og moderne plater på vegger. Badet er utstyrt med dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin.

Nabolaget kan beskrives som rolig og er plassert sentralt i forhold til mye av det en trenger i hverdagen. Her kan du leve et aktivt liv, nesten uavhengig av hva du liker å gjøre på fritiden. "Vangen" er like ved og byr på flotte turområder for både hygge og trening.

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder følgende rom:

Gang, bad, soverom, hovedsoverom, stue og kjøkken.

Loft: gjesteværelse.

Leiligheten har totalt 3 tilhørende boder. I tillegg til 2 felles boder.

Tidsriktig kjøkken med integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Det er plass til spisebord ved kjøkkenet.

Lekkert bad med dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin. Badet har fliser på gulv med varmekabler. Plater på veggene.

I gangen er det stor speilgarderobe.

Det er utpreget bruk av downlightsbelysning i leiligheten. Det er rør i rør i hele leiligheten.

Bruksareal per etasje

Leilighet: 64 kvm Gjesterom loft: 7 kvm

Primærrom

2.etasje: Gang, 2 soverom, stue/kjøkken og bad/vaskerom.

Ferdigattest

Konferer forretningsfører.

Adgang til utleie

Iht. vedtekter er fremleie ikke tillatt uten spesiell godkjenning fra styret.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Skeisvann

  Rett i nabolaget er det dagligvarebutikk, frisør og treningssenter i ett og samme bygg. Ønsker du heller å trene utendørs er det flere alternativer til dette. Gymnasbanene ligger like ved og det er flere idrettsklubber å vurdere hvis du ønsker å holde deg i jevn aktivitet.

  I "Vangen" har du herlige turområder enten om du skal trene eller bare trenger å lufte sinnet. Dette er et aktivt nærmiljø med mye å finne på. Ønsker du et større utvalg av løyper er veien kort til Djupadalen, her har du turløyper som det holder.

  Med kort avstand til sentrum er det mulig å spasere ned eller ta sykkelen fatt for en bytur. Søndagsunderholdningen finner du på Edda kino eller på Haugesund stadion, du har i hvertfall alternativene. Det er kort avstand til HTG og flere andre videregående skoler.

  Område leiligheten ligger i kan beskrives som rolig og er plassert sentralt i forhold til mye av det en trenger i hverdagen. Her kan du leve et aktivt liv, nesten uavhengig av hva du liker å gjøre på fritiden.

  Leiligheten ligger i 2. etasje.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 650 000,- (Prisantydning)
  • 66 025,- andel fellesgjeld pr. dato 14. apr. 2021
  • 1 716 025,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 747,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • kr 9 257,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 725 282,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 2 000,- pr. mnd. som dekker bla. felles bygningsforsikring, avdrag og renter fellesgjeld, kommunale avgifter og renovasjon.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det opplyses av forretningsfører at feil på terrasse må utbedres og feilkobling strøm må rettes. Ta kontakt med Haubo for mer info.

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti

  Kjøper bærer ansvar for godkjenning av ny eier i aksjelaget.

  Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Aksjelaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader.

  Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i aksjelaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånenummer: 32408207907, Haugesund Sparebank, Hovedkontor Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 14.04.2021: 2.15% pa. Antall terminer til innfrielse: 42 Saldo per 14.04.2021: 1 584 607 Andel av saldo: 66 025 Første termin/første avdrag: 30.06.2012 ( siste termin 31.12.2041 )

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 07.10.20, ordensregler og selgers Egenerklæring datert 14.04.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 22. apr. 2021

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-21-00118
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.