Oddagata 40 C, 5519 HAUGESUND

Oddagata 40 C

Haugesund
Prisantydning

1 250 000,-

 • BRA65㎡
 • EierformAksje
 • Soverom2
 • Byggeår1951
 • Omkostninger9 257,-
 • Totalpris1 455 695,-
 • Felles/mnd3 259,-

Sjarmerende leilighet i 2. etasje med 2 soverom - Åpen løsning mellom stue og kjøkken- Aktivt bomiljø og byens beste turområder rett i nærheten

Visning

onsdag 19 mai

16:30-17:30

Påmelding
Beskrivelse

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder følgende rom:

Gang, bad, soverom, hovedsoverom, stue og kjøkken.

Loft: gjesteværelse.

Leiligheten har totalt 3 tilhørende boder. I tillegg til 2 felles boder.

Beskrivelse av innhold og standard:

Stuen har utgang til balkong.

Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.

På badet er det fliser på gulv og malte vegger. Tørketrommel og vaskemaskin man medfølge uten ekstra kostnad.

Hovedsoverommet har stor skyvedørsgarderobe.

 • Automatsikringer
Bruksareal per etasje

2.etasje: 65 kvm

Bygningsinformasjon

Panner på tak. Kledning av tre. Grunnmur av betong.

Primærrom

2.etasje: Gang, stue/kjøkken, bad/vaskerom og 2 stk. soverom Loft: Stue

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 27.04.1952.

Adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten godkjenning fra styret, overlate bruken av boligen til andre, jf. vedtekter med unntaksbestemmelser. Kun personer som skal bebo eiendommen kan bli aksjeeier.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Det er pipe, men ikke montert vedovn. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Skeisvann

  Rett i nabolaget er det dagligvarebutikk, frisør og treningssenter i ett og samme bygg. Ønsker du heller å trene utendørs er det flere alternativer til dette. Gymnasbanene ligger like ved og det er flere idrettsklubber å vurdere hvis du ønsker å holde deg i jevn aktivitet.

  I "Vangen" har du herlige turområder enten om du skal trene eller bare trenger å lufte sinnet. Dette er et aktivt nærmiljø med mye å finne på. Ønsker du et større utvalg av løyper er veien kort til Djupadalen, her har du turløyper som det holder.

  Med kort avstand til sentrum er det mulig å spasere ned eller ta sykkelen fatt for en bytur. Søndagsunderholdningen finner du på Edda kino eller på Haugesund stadion, du har i hvertfall alternativene. Det er kort avstand til HTG og flere andre videregående skoler.

  Område leiligheten ligger i kan beskrives som rolig og er plassert sentralt i forhold til mye av det en trenger i hverdagen. Her kan du leve et aktivt liv, nesten uavhengig av hva du liker å gjøre på fritiden.

  Leiligheten ligger i 2. etasje.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 250 000,- (Prisantydning)
  • 196 438,- andel fellesgjeld pr. dato 9. feb. 2021
  • 1 446 438,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 747,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • kr 9 257,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 455 695,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 3 259,- Forsikring bygg, kollektivt tilknyttet Altibox TV basis, kommunale avgifter og renovasjon.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Varmekabler på badet fungere på ca. halve baderomsgulvet. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Kjøper bærer ansvar for godkjenning av ny eier i aksjelaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Aksjelaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i aksjelaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

  Sentrale lover

  Salg av aksjeleilighet reguleres av kjøpsloven og ikke avhendingsloven ettersom det som kjøpes er en aksje og ikke en bolig. Det er imidlertid vanlig å bruke avhendingsloven analogisk ved tvister tilknyttet kjøpet i de tilfellene kjøpsloven ikke regulerer tvisteforholdet godt nok.

  Betingelser fellesgjeld

  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 13552689, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 09.02.2021: 0.79% pa. Antall terminer til innfrielse: 46 Saldo per 09.02.2021: 1 515 919 Andel av saldo: 63 163 Første termin/første avdrag: 01.09.2007 ( siste termin 01.06.2032 ) Lånenummer: 32408371065, Haugesund Sparebank, Hovedkontor Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 09.02.2021: 3.15% pa. Antall terminer til innfrielse: 37 Saldo per 09.02.2021: 3 198 601 Andel av saldo: 133 275 Første termin/første avdrag: 31.12.2018 ( siste termin 30.06.2039 )

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger våtromrapport datert 09.02.21 og selgers Egenerklæring datert 10.02.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 10. mai 2021

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-21-00043
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.