Oddemyrvegen 77, 4270 KARMØY

Oddemyrvegen 77

Karmøy
Prisantydning

3 790 000,-

 • BRA189㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår1998
 • Omkostninger105 820,-
 • Totalpris3 895 820,-

Stor og flott enebolig med attraktiv beliggenhet - 3 garasjeplasser - Stor gressplen - Lekker hagestue!

Beskrivelse

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. etasje: Gang, bad, vaskerom, stue og soverom 2. etasje: Gang, bad, stue, kjøkken og soverom

Stor og luftig stue, med store vindusflater som gir godt med innslipp av naturlig lys. I stuen er det parkett på gulv, hvitmalte overflater, spotter i tak, og utgang terrasse med overbygg. Lekker stedbygd ildsted. Godt med plass for både spisebord, og tv-krok.

Romslig kjøkken, med praktisk innredning i heltre eik. Hvitevarer medfølger handelen. Nye parkettgulv, downlights i kjøkkeninnredning, og fliser på vegg over kjøkkenbenk.

Fullfliset hovedbad med varmekabler i gulv. Her har man stor innredning med mye oppbevaringsplass, spotter i tak, i tillegg til hjørnekar og dusjnisje. Direkte adkomst til hovedsoverom. Bad i 1. etasje er fullfliset, og har dusjkabinett.

Boligen har per i dag 2 soverom, men her er det muligheter for å lage til flere. Soverommene har tapetserte overflater, parkettgulv, og gode muligheter for oppbevaring av tøy i skap.

Kjekk kjellerstue med flott skipsparkett, villmarkstømmer i tak, spotter, og utgang til lekker hagestue. Hagestuen har i all hovedsak glassvegger med dør ut til hage, og her er det fliser på gulv.

Garasje i flukt med boligen, og her er det direkte adkomst fra boligens gang. Garasjen er forseggjort, med fliset gulv og plater på vegg. I tillegg til denne, har man også en dobbel garasje med masser av plass.

Detaljer
 • Stor og flott enebolig med attraktiv beliggenhet på populært boligfelt
 • Boligen ligger flott til med mye luft rundt seg
 • Stor tomt 727,4 kvm
 • Boligen fremstår som godt vedlikeholdt både utvendig og innvendig
 • Gjennomgående store rom
 • 2 soverom, med muligheter for flere!
 • 2 bad og eget vaskerom med bi-inngang
 • Lekker hagestue
 • Garasje i flukt med boligen og direkte adkomst fra bolig
 • Dobbel garasje med god plass
 • Stor gressplen
 • Asfaltert gårdsrom

Velkommen på visning i Oddemyrvegen 77!

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 104 kvm
 2. etasje: 85 kvm
Bygningsinformasjon

Boligen er trolig oppført i bindingsverk i tre på støpt såle/ringmur. Taket er tekket med panner og det er doble vinduer.

Innglassing av terrasse nede er ikke byggemeldt i kommunen,

Primærrom
 1. etasje: Gang, bad, vaskerom, stue og soverom
 2. etasje: Gang, bad, stue, kjøkken og soverom
Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 14.08.98 Med følgende punkter: 1. Det må monteres dobbel feieluke i garasje. 2. Dørpumpe for dør mellom garasje og sluse justeres. 3. pipe pusses over tak. 4. Nedløpsrenner føres til overvannsledning.

Arbeidet må være utført innen: 30.09.98

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger. Avgifter varierer etter forbruk.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger flott til i et rolig og sentralt område i Åkrehamn. Solrik plassering! Her har man nærhet til det meste man måtte ha behov for. Like i nærheten finner man barnehage, skole, bank, butikker, idrettsanlegg og turområder.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  Området i nord er regulert til boligområde og fremtidig bebyggelse samt endring av veistruktur må her påregnes. Se vedlagt reguleringskart.

  • kr 3 790 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 94 750,-
  • kr 105 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 895 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 13 520,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert og selgers Egenerklæring datert 08.10.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00181
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse