Odins gate 22

Haugesund
Prisantydning

2 050 000,-

Solgt
 • BRA72㎡
 • EierformAndel
 • Soverom3
 • Byggeår1953
 • Omkostninger6 960,-
 • Totalpris2 244 714,-
 • Felles/mnd3 548,-

Haugesund - Fin og nyoppusset (2021/22) andelsleilighet - 3 soverom - 2 terrasser!

Beskrivelse

Velkommen til Odins gate 22, en flott andelsleilighet innredet over to plan. Boligen vesentlig oppgradert og renovert i perioden høst 2021 til sommeren 2022.

Innenfor vindfanget møter en stor, lys gang/trapperom deg. Her er det plass til oppheng for yttertøy. Dør ned til kjeller befinner seg under trappen.

Åpen løsning fra stue til kjøkken. Rommelig stue, her er det rikelig med plass til større sitte- og spisegruppe. Store vindusflater. Vedovn som sørger for god oppvarming, på kalde vintersdager. Ny panelovn som kan fjernstyres. Laminat i gulv.

Stor, flott Ikea-innredning med integrert stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøl & fryseskap. Godt med skap- og benkeplass.

 1. etasje-

Det er lagt laminat i hele andre etasje, foruten våtrom. Her er det tre soverom i gode størrelser, Downlights i taket i gangen og på bad.

Flott bad som inneholder servant med underskap/overskap, gulvstående toalett og badekar med dusjvegg. Fliser i gulvet og baderomsplater på vegg. Varmekabler og downlights.

Kjeller- Her er det bod arealer, felles arealer og felles vaskerom.

Utenfor boligen er det to store vestvendte terrasser med gode solforhold!

Detaljer

Boligen er innredet over 2 plan og inneholder 1.etasje med entre, gang, stue/kjøkken og trapperom. 2.etasje med gang, bad og 3 stk soverom.

Det er i tillegg kjeller med bod på ca. 4 kvm, fellesarealer og felles vaskerom.

Bygningsinformasjon

Grunnmur av betong. Kledning av tre.

Oppsummering fra takstmanns tilstandsrapport:

AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK - TG2: Våtrom - Overflater vegger og himling - Bad Våtrom - Sluk, membran og tettesjikt - Bad Tekniske installasjoner - Ventilasjon Tekniske installasjoner - Varmtvannstank Tekniske installasjoner - Elektriske anlegg

AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDALBARE TILTAK: Innvendig - Etasjeskille/gulv mot grunn Innvendig - Radon Innvendig - Innvendige trapper Kjøkken - Avtrekk - Stue/kjøkken Tekniske installasjoner - Vannledninger Tekniske installasjoner - Avløpsrør

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 35 kvm 2. etasje: 37 kvm Primærrom 1. etasje: 35 kvm Entre, gang, stue/kjøkken og trapperom 2. etasje: 37 kvm Gang, bad og 3 stk soverom

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

 • Beliggenhet

  Sentralt i Haugesund

  Meget sentral beliggenhet i Haugesund med kort avstand til det aller meste. I umiddelbar nærhet har en flere butikker og et godt kollektivtilbud i Karmsundgata. Her har en så og si alt en trenger i hverdagen.

  Gangavstand til sentrum og tilgang til alle fasiliteter sentrum har å by på.

  Lekeplass rett i nærområdet.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 050 000,- (Prisantydning)
  • 187 754,- andel fellesgjeld pr. dato 12. okt. 2022
  • 2 237 754,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 480,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 480,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.000,-
  • kr 6 960,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 244 714,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 3 548,- Vedlikehold, Kabel-tv/bredbånd, forsikring av bygningsmassen og kommunale avgifter.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Betingelser fellesgjeld

  Pr. 12.10.2022: Haugesund Sparebank Annuitetslån, 12 terminer pr. år Rentesats: 3,35% Saldo: 3.755.080,- Andel av saldo: 187.754,- Siste termin: 25.12.2047

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 2. des. 2022

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01220018
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.