Olaf Siqvelands veg 9, 4250 KARMØY

Olaf Siqvelands veg 9

Karmøy
Prisantydning

3 490 000,-

 • BRA145㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2017
 • Omkostninger98 507,-
 • Totalpris3 588 507,-

Rålekker og gjennomført funkisbolig med carport og flott påkostet uteområde -Sentral beliggenhet!

Beskrivelse

Lekker og gjennomført funkisbolig over to etasjer sentralt beliggende i Kopervik. Her bor man i en strøken og svært funksjonell bolig, med nærhet til det aller meste, i et barnevennlig og etablert boligområde.

Boligen er bygget med tanke på minimalt vedlikehold, og dette gjenspeiler også måten uteområdene er lagt opp. Her skal en rett og slett kun nyte tilværelsen.

Selger har oppgradert flere momenter i boligen fra standardleveranse, og i alt er det brukt ca 300.000,- på oppgraderinger. Alt av farge- og materialvalg er nøye gjennomtenkt, og gir en fin "rød trå", boligen gjennom. Dette bør en absolutt oppleve for korrekt inntrykk!

Lekker en-stavs parkett i de fleste oppholdsrom, og fliser på våtrom og gang.

Stilrent kvalitetskjøkken med fronter i grått, integrerte hvitevarer, fliser på vegg over kjøkkenbenk, og godt med oppbevaringsplass. Spotter i tak. Åpen løsning fra kjøkken til stue i første etasje, og her har man utgang til terrasseområde.

Boligen har også terrasse over carport med utgang fra stue i andre etasje.

I alt har man per i dag 3 soverom, samtlige av god størrelse, helsparklede overflater, og den samme flotte parketten som i resten av boligen. Hovedsoverom har en stor garderobeløsning, hvor man får plass til det meste av tøy.

Stuen i andre etasje er av god størrelse, med samme gode kvaliteter som resten av boligen. Stilig spilevegg, som brekker av overflatene i rommet på en god måte. Lekker detalj!

Boligen har to fullverdige bad, begge fullflisede, med dusjnisje, stilige baderomsinnredninger, og spotter i tak.

Eget vaskerom med god plass.

Boligen har balansert ventilasjon.

Parkering i carport, og asfaltert gårdsrom. Man har tilgang på en romslig sportsbod i enden av carport, hvor selger har fått lagt inn utslagsvask, vann, og varmtvannsbereder.

Detaljer
 • Lekker, gjennomført og delikat funkisbolig over to etasjer
 • Boligen ligger meget sentralt til i Kopervik
 • Alt fra gulv, fargevalg, flisevalg og kjøkkeninnredning er nøye gjennomtenkt, og skaper et fantastisk helhet
 • 2 Flotte fullflisede bad
 • Rålekkert kjøkken med grå fronter på innredning
 • 1-stavs eikeparkett i de fleste rom
 • Helsparklede overflater, og spotter i tak i de fleste oppholdsrom
 • Oppgradert for ca 300.000,- fra standardleveranse
 • Sportsbod med vask og vann
 • Carport og rommelig asfaltert gårdsrom

Velkommen på visning i Olaf Siqvelands Veg 9!

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 77 kvm 2 .etasje: 68 kvm
Primærrom
 1. etasje: Gang m/ trapp, soverom, bad, vaskerom og kjøkken. 2 .etasje: Stue, bad og soverom x 2 stk.
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 05.02.2018

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger flott til i et av Koperviks mest populære områder. Dette er et rolig og barnevennlig strøk, med kort avstand til det aller meste. Kun en kort spasertur unna finner man blant annet handelsmulighetene i Kopervik sentrum, kommunale tjenestetilbud, lege, frisør, turmuligheter, skoler og barnehager. For de sportsinteresserte, kan man også ta turen til Åsebøen, hvor Kopervik Idrettslag holder til.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Tinglysingsgebyr e-skjøte 187,-
  • Dokumentavgift 87 250,-
  • kr 98 507,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 588 507,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 13 990,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år. Avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Ligningsverdi

  kr 740 122,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen. Følgende inventar medfølger ikke handelen: Alle småhyller i 1 og 2 etg, stinghylle i stue oppe, speil i stue oppe, taklampe hovedsoverom oppe, taklampe trapp, eikehyller i utvendig bod og speil i entre og hovedsoverom.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 01.10.20, kart og selgers Egenerklæring datert 29.09.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 5. jan. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00183
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse