Ørpetveitvegen 58B

Haugesund
Prisantydning

2 800 000,-

Solgt
 • BRA94㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår2018
 • Omkostninger79 830,-
 • Totalpris2 879 830,-
 • Felles/mnd1 500,-

Tiltalende 4 roms leilighet i 2.etg. - Lekkert kjøkken og bad - 3 soverom

Beskrivelse
 • 1500 i fellesutgifter i sameiet dekker bygningsforsikring, TV/internet fra Altibox og noe avsetning til vedlikehold.
 • Dimmere til en del belysning. Det foreligger dokumentasjon på ettermontering av 3 dimmere fra Krumsvik Elektro i mars 2022.
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
 • Rør-i-rør.
 • Varmepumpe.
 • Rullegardin i vinduer mot vest.
 • Delvis glassrekkverk på terrassen som også har levegg mot nord.
 • Integrerte hvitevarer som kjøleskap med frys, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjon koketopp. Fjernkontroll til vifta på kjøkken.
 • Eikeparkett/fliser unntatt i entrè hvor det er laminat.
 • Underlimt vask på kjøkken.
 • Flislagt bad med varmekabler og vegghengt toalett etc.
Detaljer

Privat bod rett utenfor inngangsdøra med tett tak fra ytterdøra og bort til boda. Boda har sponplater på gulv og det er innlagt belysning.

Inngang til entrè med laminatgulv med varmekabler og garderobeoppheng.

Soverom med to doble garderobeskap, tre småskap under taket, eikeparkett, malte vegger og rullegardin i vindu.

Dobbelt soverom med dobbelt garderobeskap, eikeparkett, malte vegger og rullegardin.

Eget vaskerom med balansert ventilasjon med varmegjenvinning, rør-i-rør skap, sluk, fliser på gulv, opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Sikringsskap er plassert her.

Liten mellomgang inn til bad og hovedsoverom.

Badet er flislagt og har varmekabler på gulv. Dusjnisje, vegghengt toalett, baderomsinnredning med to store underskuffer og stort speil med integrert lys.

Dobbelt soverom med eikeparkett, dobbelt garderobeskap, rullegardin og malte vegger.

Stue/kjøkken med åpen løsning. Det er fin lys kjøkkeninnredning som er integrert i vegg på den ene siden og spotter. Integrert kjøleskap med frys, integrert oppvaskmaskin, integrert stekeovn og induksjon koketopp med moderne vifte integrert i taket. Underlimt vask i laminatbenkeplate.

Stua har varmepumpe, rullegardin i alle vinduer mot vest og utgang til romslig terrasse som har delvis glassrekkverk og høy skillevegg/solvegg mot nabo i nord, som gir ly mot nordavind. Terrassebord i tre.

Bygningsinformasjon

6 mannsbolig oppført i tre. Utvendig trekledning. Trolig støpt plate eller ringmur.

I vedlagt tilstandsrapport konkluderer takstmannen at det ikke er noen vesentlige anmerkninger, men det anbefales å sette inn dusjkabinett på bad pga noe svakt fall i dusjen.

Takstmannens vurdering av TG3 avvik: Ingen. Takstmannens vurdering av TG2 avvik som kan kreve tiltak: Badet har påvist avvik i fallforhold til sluk. Det er fall, men i dusjen er det noe svakt og noe vann blir derfor liggende til det fordamper av varmekablene. Kostnadsestimat mellom kr. 10 000 - 50 000,-.

Primærrom

Leilighet Bruksareal 2. etasje: 94 kvm Gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom og 3 soverom. Primærrom 2. etasje: 89 kvm Gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom og 3 soverom. Sekundærrom 2. etasje: 5 kvm Sportsbod

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for nybygget 6 manns bolig 11.02.2020 etter at det først ble gitt midlertidig brukstillatelse i 2018.

Adgang til utleie

Kan fritt leies ut eller ikke etter eget ønske.

Vei/vann/kloakk

Kommunalt tilkoblet vann og avløp. Adkomst via kommunal vei.

 • Beliggenhet

  Fra eiendommen er det kort vei til bl.a. Raglamyr med alle servicetilbud og byens mest populære turløyper i Djupadalen. Spar og Kiwi like ved. Gode bussforbindelser.

  Adkomst

  Etter at man har tatt av E134 mot Skåredalen kommer man til den lille rundkjøringen ved starten på Skjoldavegen. Her tar man inn mot nord inn i Ørpetveitvegen. Ta første avkjørsel til høyre inn på tunet og bøy av straks til venstre. Leiligheten ligger i andre etasje i bygget på enden.

  Regulering

  Eiendommen er regulert til bolig.

  Delareal felles tomt regulert til friområde 974 kvm. Delareal regulert til veiareal 158 kvm. Delareal regulert til bolig 6114 kvm.

  • kr 2 800 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 79 830,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 879 830,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 500,- Dekker bygningsforsikring, TV/internet fra Altibox og noe avsetning til vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  kr 4 992,- pr. 2022. Det er fire terminer pr år, Avgiftene gjelder kun vann og avløp. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  kr 711 335,- for 2021 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det tas forbehold om panthavers salgssamtykke. Partene er inneforstått med at ovennevnte forbehold må være avklart innen overtagelse kan finne sted og at overtagelse i så fall må utsettes til ovennevnte er avklart.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger plantegning, Takstrapport datert 20.01.2023 og selgers Egenerklæring datert 08.01.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 23. mar. 2023

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 01230006
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.