Osnesbakken 35A

Torvastad
Prisantydning

2 190 000,-

Solgt
 • BRA90㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2008
 • Omkostninger64 670,-
 • Totalpris2 254 670,-

Flott tomannsbolig med alt-på-ett plan samt nydelig og lettstelt hage & terrasseområde m/ hagestue.

Beskrivelse

STANDARD: - Boligen holder bra standard og fremstår som innflyttingsklar. - Helt ny WiFi varmepumpe. - Utvendig vannkrane med slangekarusell. - Eierne har hatt robotplenklipper og ledningen som er nedgravd i bakken blir værende igjen (ikke klipperen). - Vinduer kan av og til bli fuktige i karmene på innsiden. - Mekanisk ventilasjon på bad, vaskerom og kjøkken. - Rør-i-rør. - Takrenner er tilkoblet drenering og takvann ledes derfor vekk.

Detaljer

Gang med plassbygget skyvedørsgarderobe, en stavs laminatgulv og luke med nedtrekkbar stige opp til kaldloft.

Dobbelt soverom med skyvedørsgarderobe, en stavs laminatgulv, malt strie på vegger og utgang til terrasse.

Soverom2 med en stavs laminatgulv, dobbelt garderobeskap, rullegardin i vindu og malt strie på vegger.

Vaskerom med belegg på gulv, plass og opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel, høyt ekstra fryseskap, lita benkeplate og mulighet for klestørk.

Flislagt bad med varmekabler på gulv, dusjkabinett med massasjedyser og regnvannsdusj, dimmbare spotter i tak, vegghengt toalett, dobbel servant med fire underskuffer og benkeplate, stort flott speil. Plass til å ha stellebord eller kommode på badet.

Glassdør fra gang og inn til stue/kjøkken med åpne løsning. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som stekeovn, koketopp, micro og oppvaskmaskin. Nedfelt vask i laminatbenkeplate. Stor kjøkkenøy med avtrekk. Kjøkkenøya har skaper og skuffer på den ene sida og barløsning med plass for knær på motsatt side. Ved barløsningen og kjøkkenøya er det en 2000 kwh. elektrisk «biopeis».

Stue med plissè gardiner i vinduer, en-stavs laminatgulv, ny varmepumpe og det er pipe så man kan sette inn vedovn om ønskelig. Noen har laget ekstra soverom i stua og det er mulighet for det, men her er det i stedet vinkelstue med kjekk TV krok. Utgang til stor og veldig kjekk terrasse fra stua.

Terrasseområdet er utrolig kjekt og den frittstående hagestua rammer fint inn terrasseområdet. Ved sittegruppa kunne det passet godt med en markise eller Pergola (noe som lå i planene for eierne). I enden er det integrert sandkasse. Utenfor terrassen er det en helt flat plen med gjerde mot naboene på begge sider. Gjerdet mot nord går ikke i grensa, men litt utenfor grensa og inn på friområde. Dette er muntlig avklart med naboene. Grensa går egentlig i flukt med bakenden av hagestua.

Hagestue: Den selvbygde (ikke faglært) hagestua er veldig kjekk og har skyvedører i glass, vinylgulv, sidevindu og er vendt mot terrassen. Hagestua er ikke omsøkt og godkjent av Karmøy kommune. Hagestua står over tomtegrensa.

Frittstående bod: Bod ved parkeringsplass med støpt gulv, innlagt belysning og selvbygget hylleløsning. Boda er ikke oppmålt, men er kanskje ca. 5 kvm.

Bygningsinformasjon

Huset er bygget med ringmur i betong og støpt plate. Oppført i tre med utvendig trekledning. Betongtakstein på tak. Pipeløp i elementer.

Hagestua er ikke omsøkt og godkjent av Karmøy kommune.

I vedlagt tilstandsrapport fra takstmann er følgende TG3 avvik påpekt: - Brannteknisk forhold. Det anbefales å skifte ut brannslukningsapparatet da det er over 10 år gammelt og tilkoble røykvarslere til strømnettet. Kostnadsestimat under kr. 10 000,-. Ellers har takstmannen bemerket et mindre fuktmerke i himling på kjøkken etter at en takstein hadde manglet. Takstein ble lagt tilbake og eier har ikke hatt problemer etter dette. Han har også bemerket en sprekk i karm på ytterdøren samt noe slitasje på ett soveromsvindu på barnerom.

Primærrom

Bolig Bruksareal 1. etasje: 90 kvm Gang, bad, vaskerom, to soverom og stue/kjøkken. Primærrom 1. etasje: 90 kvm Gang, bad, vaskerom, to soverom og stue/kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for nybygg - oppføring av tomannsbolig og boder. Datert 14.08.2018.

Adgang til utleie

Selveiende bolig som kan leies ut eller ikke etter eget ønske.

Vei/vann/kloakk

Osnesbakken er en kommunal vei. Offentlig vann og avløp.

Oppvarming

Helt ny WiFi varmepumpe. Biopeis. Mulig å sette inn vedovn om ønskelig. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger flott til i Vikjå på Torvastad. Her har man direkte nærhet til flotte naturområder, med blant annet fiske, bade og turmuligheter. I tillegg bor man her ikke langt i fra både barnehager, nye Torvastad Skole og Kultursenter, opplyste turstier i Bjørgene og dagligvarebutikk. Kun en kort tur unna har man også tilgang til en av Karmøys flotteste idrettsanlegg og veldrevet idrettsklubb, Torvastad Idrettslag. Alt i alt en meget attraktiv beliggenhet på Torvastad, med alt hva man til daglig har behov for, like i nærheten.

  Adkomst

  Man kan åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Området er regulert til boligbebyggelse. Reguleringsplan PLAN NR 499. Forøvrig gjelder Kommuneplan 2014-2023.

  • kr 2 190 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 64 670,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 254 670,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  Ikke avtalt noen felleskostnader i sameiet, som forøvrig er inaktivt.

  Kommunale utgifter

  kr 11 847,- pr. 2022. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  kr 557 685,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Sameiet er inaktivt. Det er ikke valgt styre og ingen som leder sameiet per i dag. Det er heller ingen fellesutgifter p.d.d.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Grunnkart, Takstrapport datert  og selgers Egenerklæring datert . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 1. des. 2022

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 01220019
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.