Østremnesvegen 12

Kopervik
Prisantydning

2 890 000,-

Solgt
 • BRA168㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår1984
 • Omkostninger85 980,-
 • Totalpris2 975 980,-

Innholdsrik, påkostet enebolig med utsikt, garasje og hagestue. Sentral beliggenhet.

Beskrivelse

Boligen holder normal standard, og fremstår som normalt vedlikeholdt.

Det første som møter deg er en pen og nymalt gang. Her er det også to soverom. Her er det nyere gulv og malt på veggene. Hovedsoverommet har utgang til terrasse.

Romslig baderom med fliser på gulv og baderomsplater på veggene. Innredet med dusj, wc og vask.

Trapper ned til stue med store vinduer som gir godt med lys og utsikt til Karmsundet. Kjøkken er fra 2014. Kjøkkenet har innredning med glatte fronter og laminat benkeplate. Kjøkken har god benkeplass og integrert oppvaskmaskin, komfyr og platetopp.

Kjeller har vaskerom. Romslig kjellerstue. Selger har kjøpt inn nye vinduer til kjellerstue, som følger med i handelen. Uinnredet rom er godkjent som soverom på tegningene. Flere boder som gir godt med lagringsplass.

Selger har gjort diverse arbeid på boligen de siste årene som skiftete kledning, dører og de fleste vinduer. Ny drenering i 2020 på hele østsiden samt. deler av sørsiden. Garasje er også ombygget. ( ikke søkt eller godkjent av Karmøy Kommune).

Detaljer

Enebolig med kjeller og hovedplan, etasjene er fordelt på fire nivåer. 1. etasje: Gang, soverom, soverom 2, stue, kjøkken og bad. Kjeller: gang m/trapp, bad, gang, kjellerstue, uinnredet rom (tidligere soverom) 3 boder og vaskekjeller.

Bygningsinformasjon

Hagestue er oppført uten å søke kommunen. Ut fra kart ser det ut til at denne er satt litt over egen eiendomsgrense(evt takutstikk). Garasje er ikke søkt oppført iflg. informasjon mottatt fra Karmøy kommune. Iflg. selger er denne tidligere bygget og senere er tak hevet. Det er ikke gjort tiltak for brannsikring mellom garasje og bolig.

Taktekkingen er av betongtakstein. Takrenner av plast og aluminium. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår, fasade/kledning har liggende royalimpregnert bordkledning.

Følgende momenter har fått Tg 3. Avvik som krever tiltak. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Det er ikke montert rekkverk. Det mangler rekkverk på deler av terrasse og trapp ved terrasse. Høyde på glassrekkverk ble målt til 0,92m. Høyde på rekkverk ved terrasser skal være minimum 1,0 m. Noen av søyler for konstruksjon går ned i bakken. Over tid kan dette føre til fukt og råteskade på søyler.

Det er ikke montert rekkverk på utvendig trapp.

Det foreligger fyringforbud på vedovn. Dette skal fikses av selger.

Våtrommene må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

Skjult/åpent opplegg med automatsikringer. Dette er fikset av selger.

Tg 2 Avvik som kan kreve tiltak. Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Det er påvist dører med punkterte eller sprukne glassruter. Det mangler topplist på grunnmursplast, denne anbefales montert ca. 50 mm under terreng. Dreneringsforhold er ikke tilgjengelig for kontroll.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 80 kvm 2. etasje: 88 kvm Primærrom 1. etasje: 54 kvm Gang, bad og kjellerstue. 2. etasje: 87 kvm 2 soverom, bad, gang stue og kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 28.02.84 Med følgende punkter: 1. Terrassedør stue holdes forsvarlig sperret til terrasse er ferdig m/ rekkverk høyde 90 cm. 2. Tetting rundt kanalgjennomføringer i tak. 3. Sperrer laskes i mønet. 4. Puss mur utvendig/innvendig slemming. 5. Støp utvendig hovedtrapp m/rekkverk. 6. Takvann ledes inn på overvannsystem, event. føres ned i steinfylling.

Arbeidet må være utført innen 01.09.84

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Beliggende i populært og barnevennlig byggefelt i etablert område. Lekepark, fotballbane og strand like i nærheten av boligen. Gangavstand til bl.a: barnehage, barneskole og sentrum.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 890 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 12.400,-
  • kr 85 980,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 975 980,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 13 248,- pr. 2021. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  kr 569 317,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det tas forbehold om panthavers salgssamtykke. Partene er inneforstått med at ovennevnte forbehold må være avklart innen overtagelse kan finne sted og at overtagelse i så fall må utsettes til ovennevnte er avklart. Selger har hevet taket på garasjen. Det er ikke blitt søkt om hos Karmøy kommune.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 05.09.22 og selgers Egenerklæring datert 01.09.22. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 11. apr. 2023

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 02220032
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.