Øygarden 13

Karmøy
Prisantydning

2 850 000,-

 • BRA92㎡
 • EierformSameie
 • Soverom30
 • Byggeår2016
 • Omkostninger81 080,-
 • Totalpris2 931 080,-
 • Felles/mnd600,-

Avaldsnes - Innbydende og innholdsrik leilighet med 3 soverom - Terrasse med flott utsikt og gode solforhold - Garasje

Beskrivelse

Leiligheten moderne innredet med tidsriktige fargevalg og listfrie overganger. Hvittonet parkett på de fleste gulv og høyglans fliser på bad og vaskerom.

Gang med god plass til å henge fra seg sko- og yttertøy. Praktisk innebygd garderobe med speil som gjør gangen ekstra romslig og godt utnyttet.

Innbydende og romslig stue og kjøkken i åpen løsning. Store vindusflater for naturlig lysinnslipp og utgang til kjekk terrasse. God plass til sofahjørne og spisebord for de fleste anledninger. Tiltalende og tidsriktig kjøkkeninnredning fra Ikea med slette fronter og integrerte hvitevarer.

Nydelig helfliset baderom med varme i gulv og downlights i tak. Grå høyglansfliser på gulv og hvite høyglansfliser på vegger. Servant med pen hvit baderomsinnredning, høyskap, speilskap med belysning, dusjhjørne og vegghengt toalett.

Romslig hovedsoverom hvor det er god plass til dobbeltseng og 2 nattbod.

Soverom med god plass til dobbeltseng og flott pax garderobe.

Barnesoverom med god plass til barneseng, stellebord og leker.

Separat vaskerom hvor det er høyglans fliser på gulv og malte vegger. Arbeidsbenk med servant, skaper samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommet og gjestetoalett.

Garasje i tilknytning til bygget hvor det er montert el-billader og en bod på 5 kvm.

Detaljer

Svært innbydende og innholdsrik leilighet i del av firemannsbolig på Avaldsnes.

Meget kjekk og tiltalende leilighet med tidsriktige overflater. Leiligheten ligger i byggets 2. etasje med praktisk planløsning som inneholder: Gang, stue, kjøkken, bad, 3 soverom og vaskerom/toalettrom.

Garasje og bod.

Bygningsinformasjon

Firemannsbolig som er oppført i mur, doble vinduer og flat takkonstruksjon.

Bygningstegningene samsvarer ikke med dagens bruk. Opprinnelige bygnignstegninger viser at leilighet er godkjent med 2 soverom. Utbygger har dog innredet leilighet annerledes med 3 soverom og flyttet bod over mellom bad og kjøkken. Disse endringer er ikke meldt kommunen. Seksjoneringstegninger samsvarer med dagens bruk, men disse viser ikke hva som er omsøkt godkjent. Megler finner ikke tegn til at garasje er omsøkt godkjent i kommunen. Ferdigattest for garasje er gitt i 2019, men det fremkommer ikke hvilken garasje i sameiet denne omfatter. Kommunen er forespurt og megler avventer tilbakemelding på dette. Kontakt megler for status.

Det er foretatt en tilstandsrapport for å avdekke boligens tilstand. I rapporten gis det tilstandsgrader etter symptomer på tilstandssvekkelser fra "ingen avvik" (TG0) til " store eller alvorlige avvik" (TG3). Det er ingen TG 3 i denne rapporten. Interessenter oppfordres likevel til å lese rapporten i sin helhet for et mer sammensatt bilde av boligens tilstand. Under "tiltak" beskriver rapporten hva som skal til for å få den aktuelle bygningsdelen til TG0/1 eller det som står beskrevet.

Primærrom

Bruksareal 2. etasje: 92 kvm Gang, stue, kjøkken, bad, 3 soverom og vaskerom/toalettrom. Primærrom 2. etasje: 92 kvm 183 088,00

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg, firemannsbolig m/carport og boder datert 06.03.2017.

Dokumentet kan leses hos megler.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Tilkomst fra offentlig vei.

Oppvarming

Varmekabler entré og bad.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Ellers elektrisk oppvarming.

I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger like med Coop Ekstra på Avaldsnes med gangavstand til Avaldsnes sentrum. Like over veien finner en boligfeltet Veldetun. Veldetun er et veldig trivelig og rolig boligfelt med barn i alle aldersgrupper. På feltet har en et veldig godt bomiljø. Med barnehage, båthavn og en rekke lekeplasser på feltet er det ingen hemmelighet at feltet er svært attraktivt for barnefamilier.

  Leiligheten ligger fint til i 2. etasje på enden mot naturen og idylliske omgivelser. Her har en flott utsikt og gode solforhold.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område som er regulert til kombinert formål bolig/forretning.

  Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

  • kr 2 850 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 81 080,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 931 080,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 600,- Felleskostnader betales pr. mnd. og inkluderer bla. felles bygningsforsikring og avsetning til diverse utvendig vedlikehold, utvendig maling som utføres av leilighetens eier samt 2 sett filter til ventilasjon per år.

  Kommunale utgifter

  kr 11 190,- pr. 2022. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

  Ligningsverdi

  kr 537 230,- for 2021

 • Diverse

  Balansert vendilasjon, rør-i-rør system og innlagt Altibox.

  Deler av parkett blei skiftet ut pga lekkasje foran terrassedør, denne ble nylig skiftet av fagmann derfor er det noe fargeforskjell på parketten. Det er også lagt nye terrasseheller.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 13.06.2023 og selgers Egenerklæring datert 23.06.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 12. sep. 2023

 • Ansvarlig megler: Elisabeth Marvik
 • Oppdragsnummer: 01230255
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.