Øyren 30

Bokn
Prisantydning

4 200 000,-

 • BRA148㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2005
 • Omkostninger118 730,-
 • Totalpris4 318 730,-

Bokn - Flott enebolig med påbegynt garasje - Mulighet for båtplass

Beskrivelse

Det er fliser på gulv på begge badene. Badene har dusjkabinett og baderomsinnredning.

I stue og på kjøkken er det fliser. I stuen er det vedovn. Fra 2. etasje er det fin utsikt.

Loftstuen er god og romslig med ekstra god takhøyde.

Detaljer

Boligen inneholder i 1 etasje: gang, helfliset bad/vaskerom, bod, soverom, stue med fliser på gulv og flott vedovn og kjøkken m/integrert komfyr. 2 etasje: "gjesterom", soverom, stor loftstue som kan avdeles med soverom og stor hems. Særdeles god takhøyde.

Bygningsinformasjon

Innredning i 2. etasje avviker fra omsøkte bygnignstegninger. Loftstue er gjort større og soverom 2 er flyttet hvor det er omsøkt et disponibelt rom. Ta kontakt med megler om du ønsker bygnignstegninger oversendt.

I følge eiendommens matrikkel er ikke påbegynt garasje registrert omsøkt godkjent.

Bygget er trolig satt opp i bindingsverk på støpt plate/ringmur. Taket er tekket med glaserte panner og det er doble vinduer.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 86 kvm 2. etasje: 62 kvm Primærrom 1. etasje: 82 kvm Entré, Bad, Stue m/trapp, Soverom, Kjøkken 2. etasje: 57 kvm Stue , Bad , Soverom

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 16.05.2006.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyr. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Beliggende med svært gode solforhold. Fra boligen er det flott utsikt til Boknasundet og båt-trafikken. I forkant av boligen er det friområde med fotball-løkke. Området gjør at utsikten er fri og fin til sjøen. Kort avstand til kommunesentrum Føresvik med skoler, butikker m.m.

  Adkomst

  Ta til venstre, like før broen mot Våga/Kro. Følg veien rundt og hold venstre inn på byggefeltet. Ved enden av fotballbanen ta til venstre og så høyre og venstre opp i gårdsplassen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 4 200 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 118 730,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 318 730,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 19 510,- pr. 2023. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  kr 595 400,- for 2021

 • Diverse

  Kommunen har opplyst at en må være oppmerksom på at eiendommen ligger i område med fare for snøras og at Øyren 30 ligger i et område med middel til lav radonfare.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 25.10.2023 og selgers Egenerklæring datert 19.10.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 7. des. 2023

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 01230153
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.