Padlehaugen 13, 5570 TYSVÆR

Padlehaugen 13

Tysvær
Prisantydning

3 450 000,-

 • BRA135㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2019
 • Omkostninger100 070,-
 • Totalpris3 550 070,-

Padlane | Meget flott, innholdsrik og påkostet enebolig i rekke med carport

Beskrivelse

Nyere og flott enebolig med carport. Innholdsrik enebolig som er innredet over to plan og som inneholder: Første etasje: Gang, stue og kjøkken i åpen løsning, bad og soverom. Andre etasje: Gang, loftstue, bad og 2 soverom.

Nyere og flott enebolig med carport. Boligen er både oppgradert og påkostet og fremstår som svært gjennomført. Eiendommen har fin beliggenhet på Padlane Aust. Her bor en i rolige og naturskjønne omgivelser med kort vei til skole og barnehage. Boligen er svært innholdsrik og er innredet over 2 plan og har gjennomgående god standard og fremstår som godt vedlikeholdt.

Gang med god plass til å henge fra seg yttertøy og sko.

Stue og kjøkken i åpen løsning. Store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys med utgang til solplatting. Eksklusiv kjøkkeninnredning fra Schmidt med god skap- og benkeplass samt integrerte hvitevarer. Godt utnyttet og påkostet kjøkken med mange praktiske løsninger.

Flott påkostet helfliset baderom med varme i gulv. Servant med pen hvit baderomsinnredning, vegghengt toalett, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Hovedsoverom med flott speilskyvedørsgarderobe fra Knapphus.

Lys og trivelig loftstue med god takhøyde og store vindusflater. Utgang til stor usjenert terrasse.

Lekkert bad helfliset bad med varme i gulv. Servant med pen hvit innredning, vegghengt toalett og badekar.

I loftetasjen er det to soverom.

Luke til stort loft.

Detaljer

Velkommen til Padlehaugen 13!

Nyere og flott enebolig med carport. Boligen er både oppgradert og påkostet og fremstår som svært gjennomført. Eiendommen har fin beliggenhet på Padlane Aust. Her bor en i rolige og naturskjønne omgivelser med kort vei til skole og barnehage. Boligen er svært innholdsrik og er innredet over 2 plan og har gjennomgående god standard og fremstår som godt vedlikeholdt.

Bruksareal per etasje

Første etasje: 70 kvm Andre etasje: 65 kvm

Bygningsinformasjon

Huset er bygget med ringmur i betong. Kledning og listverk i treverk. Tektekking i betongtakstein.

Ominnredning fra originale bygningstegninger. En liten del av tv-stue er blitt til et større bad.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 12.04.2019.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Tilkomst fra offentlig vei.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen har fin beliggenhet på Padlane Aust. Her bor en i rolige og naturskjønne omgivelser med kort vei til skole og barnehage. Kort kjøreavstand til Aksdal Sentrer med flere fasiliteter og servicetilbud.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål - konsentrert småhusbebyggelse.

  • kr 3 450 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 12 400,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 86 250,-
  • kr 100 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 550 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 14 263,- pr. 2022. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år. Avgiftene faktureres månedlig. Forbruk for vann avregnes i januar.

  Renovasjon

  kr 2 981,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 666 927,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 27.01.22 og selgers Egenerklæring datert 10.01.22. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 23. mar. 2022

 • Ansvarlig megler: Elisabeth Marvik
 • Oppdragsnummer: 1-22-00005
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.