Per Sivles veg 7A

Karmøy
Prisantydning

2 550 000,-

Solgt
 • BRA119㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår2015
 • Omkostninger73 580,-
 • Totalpris2 623 580,-

Flott og lettstelt bolig over to plan - To bad - Mulighet for fire soverom - Barnevennlig beliggenhet!

Beskrivelse

Boligen holder hovedsakelig standard fra byggeår, men bærer preg av noe slitasje og det må forventes vedlikehold.

 • Romslig og lys åpen stue/kjøkken løsning med god plass til spisebord og sofa gruppe. Varmepumpe og terrassedør ut til platting på fremsiden.
 • Kjekt vaskerom med bi-inngang
 • Helfliset baderom i første etasje som inneholder vegghengt wc, vask i seksjon samt dusjhjørne.
 • Kjekk tv-stue med egen utgang til balkong.
 • Baderommet i andre etasje er også helfliset og inneholder vask i seksjon, vegghengt toalett og dusjkabinett.
 • Boligen har tre soverom i loftsetasjen, men det er godkjent å bygge et ekstra i stuen i første etasje.
 • Romslig gang med muligheter for å lage oppbevaringssystem for ytterklær og sko.
 • Sentralstøvsuger
 • Balansert ventilasjon.
 • Parkett i stue/ kjøkken samt kjøkkenfronter og benkeplate bærer preg av skader etter vannsøl/ bruk. Det må forventes å fornye gulvoverflater i dette rommet.
Detaljer

Boligen er over to plan og inneholder: Første etasje: Gang, vaskerom, bad samt stue og kjøkken i åpen løsning. Andre etasje: Loftstue, tre soverom samt bad.

Bygningsinformasjon

Fundamenter av betong. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Tak i trekonstruksjon, tekket med betongtakstein. Vinduer og ytterdører av tre. Balkong i tilknytning til andre etasje oppført av tre. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger. I følge tegningene kan vi se at det er godkjent å lage et fjerde soverom i stuen i første etasje om det er behov for et ekstra.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad 2 i tilstandsrapporten: -Utvendig: Det er påvist spredte råteskader i bordkledningen. Ytterkledningen har et malingsbehov. Treverket er noe malingslitt på balkonger/terrasser. -Innvendig: Det er påvist skader på overflater. -Våtrom vaskerom: Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er ikke benyttet elastisk fug mellom sluk og flis. -Kjøkken: Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasje.

TG2(Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak): -Utvendig: Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. -Våtrom bad: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet på badene.

TG IU (Konstruksjoner som ikke er undersøkt): Våtrom: Det er ikke foretatt hultaking på noen våtrom da eier ikke har akseptert dette. Det ble fuktsøkt i i utsatte områder i badet og tilliggende rom med Protimeter uten utslag på høye fuktverdier.

Primærrom

Rekkehus Bruksareal 1. etasje: 61 kvm 2. etasje: 58 kvm Primærrom 1. etasje: 61 kvm Hall m/trapp, Vaskerom, Stue/kjøkken, Bad 2. etasje: 58 kvm Bad, Stue, 3 Soverom

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 17.04.2015

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Varmekabler i begge bad.

 • Beliggenhet

  Barnevennlig beliggenhet i et attraktivt og rolig boligområde. Her har man gangavstand til skole, barnehage og alt av hva Kopervik sentrum har å by på. Korte avstander til det meste!

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  • kr 2 550 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 73 580,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 623 580,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 14 343,- pr. 2022. Kommunale avgifter inneholder vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan endres etter bruk.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven.

  Boligen er ferdig utvasket via firma og selges i den stand den er på visning. Det vil ikke bli foretatt ny utvask før overtagelse.

  Det opplyses om at en knapp på sentralstøvsuger mangler, men at støvsugeren fungerer.

  Parkeringsplass er per i dag ikke inndelt, men det er ønskelig at hver enhet disponerer hver sin "stripe" av parkeringsplass(fra fjell til vei). Dermed får hver enhet god plass til to biler.

  Sentrale lover

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke anledning å tegne boligselgerforsikring, da selger er et foretak(juridisk person). Ved en evt. oppløsning/konkurs av selskapet vil det være begrenset anledning for å fremme et mangelskrav.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 19.04.2023, selgers Egenerklæring datert 05.04.2023 og ledningskart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 7. jun. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230148
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.