Postvegen 34C

Karmøy
Prisantydning

1 490 000,-

Solgt
 • BRA72㎡
 • EierformSameie
 • Soverom1
 • Byggeår2002
 • Omkostninger49 080,-
 • Totalpris1 539 080,-
 • Felles/mnd739,-

Kjekk leilighet over to plan midt i sentrum av Skudeneshavn - Heis i bygget - Parkering - Gangavstand til "alt"!

Beskrivelse

Leiligheten holder hovedsakelig standard fra byggeår og fremstår som en lys og trivelig bolig. - Romslig stue og kjøkken i åpen løsning. Kjøkkeninnredningen har godt med skap- og benkeplass, i tillegg til bod/ kammers samt vaskerom like ved. Det er god plass til både spisebord og sofagruppe i rommet. - Rikelig med naturlig lysinnslipp i stue fra store vindusflater. - Praktisk gjestetoalett på hovedplan. - Tidsriktig helfliset baderom like ved soverom. Baderommet inneholder wc, vask i seksjon samt dusjkabinett. - Parkett på gulvoverflater i stue, kjøkken, gang og soverom. - Fellesområdet ved entrè har fliser, og det er her plass til stoler og bord for å nyte fine dager ute. - Leiligheten passer alle aldersgrupper.

Detaljer

Leiligheten er over to plan og inneholder: Første etasje: Gang, gjestewc, stue og kjøkken i åpen løsning, bod samt vaskerom. Loftsetasje: Gang, baderom og soverom. Utvendig sportsbod.

Bygningsinformasjon

Bebyggelsen består av leilighet oppført på 3. og 4. etasje i en vertikal og horisontaldelt bygning med fire etasjer og flere leiligheter. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med liggende bordkledning. Takkonstruksjon av tre utført som saltak, tekket med betongtakstein. Vinduer av tre, isolerglass. Dør av tre, isolerglass. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger som er godkjent med forbehold 26.01.00. I tegningene kan vi se at det er tegnet inn 2 soverom på loft og ingen gjestewc i første etasje. Dette avviker fra mottatte tegninger. Det foreligger tegninger av utvendige boder godkjent med forbehold datert 19.03.2002. Tegninger i seksjonering stemmer med dagens bruk.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad 3 og 2 i tilstandsrapporten: TG3: -Utvendig: Vinduer har råteskader. Det ble registrert noe rustdannelse på hengsler. Døren er delaminert i nedre kant. TG2: -Utvendig: Det ble registrert lakkflass i et takvindu. Det ble ikke registrert fuktighet ved måling. Resterende vinduer har malingsflass. -Innvendig: Det ble registrert noe slitasje på trinn. Dør til soverom på loftet tar i karm. -Våtrom (Vaskerom 3.etasje): Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. -Våtrom (Loft bad): Det er ikke høydeforskjell fra topp av sluk til topp av tettesjikt ved dørterskelen. Det er ingen oppbrett av tettesjikt (membran/belegg( ved dørterskelen. Kravet er minimum 15 mm oppbrett målt fra ferdig gulvoverflate. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Det er innvendig lekkasje i toalettet. Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. -Spesialrom (3.etasje toalettrom): Toalettrom mangler tiluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. -Tekniske installasjoner: Vannrør er avsluttet uten rørskap. Varmtvannstanken er eldre enn 20 år. Varmtvannstanken er koplet med plugg i stikkontakt. Avvik som angår sikkerhet gjelder uavhengig av gjeldende regelverk ved montering. Automatsikringer, hovedsakelig skjult elektrisk opplegg.

Primærrom

Leilighet Bruksareal 3. etasje: 53 kvm 4. etasje: 19 kvm Primærrom 3. etasje: 51 kvm Gang, toalettrom, stue/kjøkken, vaskerom. 4. etasje: 19 kvm Gang, soverom, bad. Sekundærrom 3. etasje: 2 kvm Kott.

Ferdigattest

I følge Karmøy kommune ble det gikk rammetillatelse og igangsettingstillatelse på tilbygg i 2000. Tiltaket ble registrert tatt i bruk i 2004. Ferdigattest på tilbygg/påbygg, ombygging, riving. Forretning/ bolig ble gitt 16.05.2019.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger midt i sentrum av Skudeneshavn med gangavstand til det aller meste en trenger i hverdagen. Fra leiligheten er det heis ned til Coop Extra og til sentrumsområdet. I sentrum finnes blant annet nærbutikker, bank, lege, interiørbutikk, klesbutikker og flere spisesteder. Nydelige Søragadå og bystranden ligger også i gangavstand fra leiligheten.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen er regulert til sentrumsformål i kommuneplan samt bolig/ forretning/ kontor, delareal som annen veigrunn, kjørevei, felles gårdsplass, gang- sykkelvei og tekniske anlegg i reguleringsplan.

  • kr 1 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 10.500,-
  • kr 49 080,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 539 080,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 739,- Sameiet har ikke faste felleskostnader. Det er Coop som hvert år avregner felleskostnader for hele bygget. I 2022 ble denne leilighet fakturert for kr. 8879,-. Felleskostnadene dekket i 2022 renhold uteområder(fellesområder), Leif Larsen Service, vindusvask inngangspartier(fellesområde), brøyting parkeringsplass, service alarm/ heis, service automatdører, felles bygningsforsikring, vann- og kloakk ihht. avtalepunkt og adm. kostnader. Felleskostnader kan variere årlig.

  Kommunale utgifter

  kr 8 778,- pr. 2022. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 455 583,- for 2022

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger takstrapport og selgers egenerklæring. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 29. jan. 2024

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230642
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.