Postvegen 64, 4280 KARMØY

Postvegen 64

Karmøy
Prisantydning

1 790 000,-

 • BRA230㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom5
 • Byggeår1961
 • Omkostninger56 070,-
 • Totalpris1 846 070,-

PÅMELDINGSVISNING! Romslig enebolig med sentral beliggenhet i Skudeneshavn - 5 soverom - Garasje - Stor tomt!

Beskrivelse

Boligen er innredet over 3 plan. 1. Etasje: bad/vaskerom, gang, wc, soverom og stue. Garasje og verksted. 2. Etasje: Kjøkken, bad, 2 soverom, stue og gang. Loft: 2 soverom og gang.

Kjekk familiebolig med supersentral beliggenhet i Skudeneshavn.

Boligen er innredet over tre etasjer, og har en stor og romslig tomt.

Praktisk kjøkken av god størrelse, med rikelig av plass til kjøkkenbord. Godt med vinduer og naturlig arbeidslys.

Stor påbygget stue, med store vindusflater som gir godt med naturlig lys i dette rommet. Spesielt god takhøyde i delen av stuen som er bygget på. Her er det utgang til terrasse, og rikelig av plass i stuen til både tv-krok og spisebord.

Muligheter for å åpne opp inn til kjøkken fra stue, for et stort allrom / kombinert kjøkken/stue.

I kjelleren har man en romslig kjellerstue med vedfyr, god takhøyde, og direkte adkomst til garasje med tilknyttet bod/hobbyrom.

Boligen inneholder i alt 5 soverom, og 2 bad. Stort vaskerom.

Flere av soverommene i boligen, i tillegg til gang, er de senere år delvis fornyet med blant annet nye gulv.

Det er byttet ut sikringsskap i 2019, tre balkongdører er skiftet i 2018, samt at det er lagt inn ny vannledning til boligen.

Tomten er pent opparbeidet, og svært lettstelt. Flott gressplen, asfaltert gårdsrom, og ellers diverse beplantning.

Beliggenhet med mye luft rundt eiendommen. Flott gressplen eid av kommunen grenser til denne eiendommen. Denne eiendommen ligger i krysset mellom Postvegen og Nessagadå.

Tidligere har det vært drevet forretningsvirksomhet i boligens første etasje.

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 113 kvm
 2. etasje: 98 kvm Loft: 19 kvm
Bygningsinformasjon
 1. etasje er ikke godkjent for bolig. I matrikkel er etasje godkjent til næringsformål. Ved bruksendring til rom for varigopphold(bolig) kreves det søknad om bruksendring.

Soverom på loft og i 1. etasje er ikke omsøkt godkjent til dette formål.

Følgende punkter har fått takstgrad 3 i takstrapport: - Taktekking - Takkonstruksjon - Etasjeskiller - Balkonger, terasser og rom under balkonger og terasser - Bad

Primærrom
 1. Etasje: bad/vaskerom, gang, wc, soverom og stue.
 2. Etasje: Kjøkken, bad, 2 soverom, stue og gang. Loft: 2 soverom og gang.
Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat septik.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Meget sentral og barnevennlig beliggenhet i Skudeneshavn, med korte avstander til alt hva man til daglig vil ha behov for. Like i nærheten finner man blant annet barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, bank og butikker. Sentrumsområdet i Skudeneshavn har også mye og by på, blant annet spisesteder, butikker og koselige gater.

  Adkomst

  For veibeskrivelse kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 790 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 44 750,-
  • kr 56 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 846 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 11 920,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  kr 417 339,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 17.11.21 og selgers Egenerklæring datert 24.11.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 3. jan. 2022

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00289
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.