Presthaugvegen 2A

Haugesund
Prisantydning

1 690 000,-

Solgt
 • BRA65㎡
 • EierformAndel
 • Soverom1
 • Byggeår1969
 • Omkostninger6 960,-
 • Totalpris1 817 636,-
 • Felles/mnd3 522,-

Haugesund - Nyrenovert (2020/21) andelsleilighet i 4.etg - Møbler kan medfølge - Ingen dok.avgift!

Beskrivelse

Velkommen til Presthaugvegen 2A! Leiligheten er tilnærmet totalrenovert i 2020/2021 med nytt bad, kjøkken, røropplegg, elektrisk og overflater generelt.

Moderne og tiltalende bad med fliser og varmekabler i gulv, samt mosaikkfliser i 90x90 dusjhjørne. Baderomsplater på vegg, flott vask i seksjon og vegghengt toalett.

Rommelig vaskerom med belegg i gulv, VVs 200L, opplegg for vaskemaskin (vaskemaskin medfølger også handelen). Rommet fungerer delvis som bod, da det er godt med lagringsplass i hyller montert på vegg.

Stue/kjøkken i moderne, åpen løsning. Flott, matt-svart kjøkkeninnredning fra Ikea. Hvit, laminert benkeplate med marmoretterligning. Integrerte hvitevarer, deriblant komfyr, oppvaskmaskin og kjøl- og fryseskap. Downlights montert i tak over begge delene av innredningen.

Stuen er i god størrelse og har rom til alt en behøver. Utgang til stor balkong, med vestvendt beliggenhet og flott utsikt. Store vindusflater i stue/kjøkken sørger for godt med naturlig lysinnslipp.

Soverom i god størrelse med stort garderobeskap. Her er det virkelig ikke manko på plass! Tv-oppheng montert i taket.

Leiligheten er malt med moderne fargevalg. Det er lagt Pergo laminat i alle gulv, foruten våtrom.

Alt av møbler kan medfølge handelen, konferer megler for mer informasjon!

Detaljer

Leiligheten ligger i 4 etasje og inneholder gang, soverom, bad, vaskerom og stue/kjøkken i åpen løsning. I tillegg kommer bod i kjeller på 5 kvm.

Bygningsinformasjon

Oppsummering av takstmanns tilstandsrapport: Lys og trivelig leilighet som i stor grad fremstår fra 2020. Leiligheten er da oppgradert med nye overflater og innredning. Leiligheten må allikevel ikke forveksles med dagens standard. Utførelsen er tilpasset datidens byggeskikk. Etter renovering har leiligheten vært i bruk 2 år, men fremstår som meget velholdt. Naturlig vedlikehold må allikevel kunne forventes.

Oppsummering av avvik; Konstruksjoner som ikke er undersøkt - TG IU: Våtrom - Tilliggende konstruksjoner våtrom - Vaskerom

Avvik som kan kreve tiltak - TG2: Utvendig - Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Det er avvik. Tg pga naturlig elde og slitasje av balkong.

Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak - TG2: Våtrom - Sluk, membran og tettesjikt - Bad: Det er avvik. Det er ikke fremlagt dokumentasjon på membran og sluk og dette settes derfor i tg2. Kjøper overtar den naturlige risikoen dette medfører.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr nybygg av boligblokk datert 26.10.1971.

Det foreligger ferdigattest vedr. riving og montering av nye balkonger datert 31.10.1996.

Det foreligger ferdigattest vedr. vesentlig endring/reparasjon av boligblokk datert 10.10.01

Det foreligger også ferdigattest vedr. parkeringsplass datert 03.12.2007.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Meget attraktiv beliggenhet på Solvang. Presthaugblokkene har kort gangavstand til butikker (Bl.a. Spar Sørhaug), skole (Solvang og Steinerskolen), barnehage, turomra°der i Djupadalen, Vardafjellet m.m. Gode bussforbindelser.

  Adkomst

  Fra Skjoldavegen tar du inn mot Solvang legesenter (inn Presthaugvegen). Følg forbi barnehagen og blokken ligger som andre på høyre side.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 690 000,- (Prisantydning)
  • 120 676,- andel fellesgjeld pr. dato 8. jun. 2023
  • 1 810 676,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 480,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 480,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.000,-
  • kr 6 960,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 817 636,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 3 522,- Pr. mnd. som dekker bla. avdrag og renter fellesgjeld, felles forsikring av bygningsmassen, kommunale avgifter, vedlikehold, trappevask, kabel-tv/bredbånd fra Get.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 09.06.2023 og selgers Egenerklæring datert 07.06.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 8. aug. 2023

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01230268
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.