Presthaugvegen 4B

Haugesund
Prisantydning

1 950 000,-

Solgt
 • BRA72㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår1970
 • Omkostninger10 815,-
 • Totalpris2 115 994,-
 • Felles/mnd3 452,-

Lekker og betydelig oppgradert 3-roms leilighet i 1.etasje - Trappefri adkomst - Ingen dok.avgift!

Beskrivelse

Velkommen til Presthaugvegen 4B, en flott oppusset 3-roms leilighet i 1.etasje. Her er det trappefri adkomst og livsløpsstandard.

Leiligheten er vesentlig oppusset høsten 2022, kjøkkenet er fra 2014. Alle overflater, foruten på vaskerom er fra 2022. Gips i vegger, laminat i gulv og malt tak. Elektrisk på vaskerom og kjøkken er nytt fra 2014. Resterende av det elektriske i leiligheten ble byttet i 2022. Det er automatsikringer.

Stue i god størrelse. Rikelig med plass til sitte- og spisegruppe. Utgang til terrasse. Mulighet for vedovn i stuen. Kjøkken med innredning fra Norema var nytt i 2014. Her er det mye skap- og benkeplass. Oppvaskmaskin, kjøleskap og mikrobølgeovn er nytt fra 2022. Stekeplate og stekeovn var nytt i 2014. Glassplate på vegg over kjøkkenbenk. Det er installert waterguard.

Praktisk og frittstående vaskerom. Fliser i gulvet. Tapet. Innredning med benkeplate. Rør-i-rør, utslagsvask, vvs 200L, opplegg til vaskemaskin. Hvitevarene medfølger handelen.

Bad med fliser i gulv og baderomsplater på vegg. Dusjnisje, vegghengt toalett og vask i seksjon. Et flott og moderne bad.

Leiligheten har to soverom, begge i gode størrelser med plassbygd garderobeskap.

To stk bod i kjelleranlegg.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 26.10.1971

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Det er mulig å etablere vedovn i stuen. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Meget attraktiv og rolig beliggenhet på Presthaug - Solvang. Området byr på nærbutikk på Sørhaug, flotte turområder på Vardafjellet og Djupadalen, barnehage, Solvang skole. Kort avstand til flere butikker, sentrum m.m.

  Adkomst

  Fra Skjoldavegen tar du inn ved Solvang legekontor (Presthaugvegen). Ta forbi barnehagen. Presthaugvegen 4 B ligger da i første blokken du kommer til på venstre side.

  • kr 1 950 000,- (Prisantydning)
  • 155 179,- andel fellesgjeld pr. dato 26. apr. 2023
  • 2 105 179,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 480,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 480,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.000,-
  • Avklaring forkjøpsrett kr. 3.855,-
  • kr 10 815,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 115 994,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 3 452,- Felleskostnader betales pr. mnd. og dekker bla. betjening av andel renter og avdrag på evt felles lån, samt utvendig vedlikehold, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring og kabel-tv.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det tas forbehold om panthavers salgssamtykke. Partene er inneforstått med at ovennevnte forbehold må være avklart innen overtagelse kan finne sted og at overtagelse i så fall må utsettes til ovennevnte er avklart.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 09.05.2023 og selgers Egenerklæring datert 25.04.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 8. jun. 2023

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01230193
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.