Røysanevegen 54 A, 4270 KARMØY

Røysanevegen 54 A

Karmøy
Prisantydning

2 090 000,-

 • BRA83㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2010
 • Omkostninger63 570,-
 • Totalpris2 153 570,-
 • Felles/mnd350,-

Leilighet i 1. etasje med tre soverom, garasje og to store terrasser. Sentral beliggenhet.

Beskrivelse

Boligen har livsløpstandard Innholder: Vindfang, 3 soverom, bad/ vaskerom og stue/kjøkken. Utvendig bod og garasje.

Leiligheten fremstår som godt vedlikeholdt. - Lys kjøkkeninnredning med fliser over kjøkkenbenk. - Stuen er i åpen løsning til kjøkkenet, og har utgang til to kjekke terrasser. - Baderom med fliser på gulv og baderomsplater på vegger. Badet inneholder wc, vask i seksjon samt dusjhjørne. - Boligen har tre soverom. - De fleste gulv har tre stavsparket på gulv. - Romslig utvendig bod like utenfor leiligheten. - Garasje på fellesareal hvor 8 snr eiere eier 1/8 hver.

Bygningsinformasjon

Bygningen er trolig oppført med grunnmur av betong. Yttervegger i bindingsverk av tre. Saltak i trekonstruksjon, tekket med betong takstein.

Terrassene er godkjent av sameie.

Primærrom
 1. etasje: Vindfang, 3 soverom, bad/ vaskerom, stue/kjøkken
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 25.07.11

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Flott og sentral beliggenhet på Åkra, med umiddelbar nærhet til alt av hva man til daglig vil ha behov for. Like i nærheten finner man barnehage, skole, bank, butikker, idrettsanlegg, lekeparker og turområder.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  Område sør for denne bolig er regulert til boligformål og en må påregne fremtidig bebyggelse her.

  • kr 2 090 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 52 250,-
  • kr 63 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 153 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 350,- pr. mnd. som dekker felles bygningsforsikring.

  Kommunale utgifter

  kr 10 827,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  kr 521 346,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 06.05.21 og selgers Egenerklæring datert 14.05.21 . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 9. jun. 2021

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 2-21-00102
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.