Røysvegen 5 D, 5545 KARMØY

Røysvegen 5 D

Karmøy
Prisantydning

2 290 000,-

 • BRA72㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2015
 • Omkostninger65 320,-
 • Totalpris2 355 320,-
 • Felles/mnd1 390,-

Pen leilighet i øverste etasje - Beliggende på ende med utsikt til Karmsundet - God standard (2015)

Beskrivelse

Leiligheten ligger i 2. etasje har fri beliggenhet med utsikt til Karmsundet. Terrassen har glimrende solforhold. Leiligheten holder en god standard fra byggeår 2015 med matt hvitt gripefritt kjøkken og et lekkert helfliset bad. Rolig beliggenhet med dagligvarebutikk like ved og kort avstand (2 km) til handelssentrumet på Norheim.

Leiligheten inneholder følgende rom: gang, 2 soverom, vaskerom, bad og stue/kjøkken. Utvendig bod på 5 kvm.

Beskrivelse av innhold og standard:

Stuen har utgang til stor terrasse som har utsikt til Karmsundet.

Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin.

Badet er helfliset og har dusjhjørne. Det er eget separat vaskerom.

 • Balansert ventilasjon.
 • Altibox.
Bygningsinformasjon

Støpt såle. Kledning av tre. Flatt tak.

Primærrom
 1. etasje Gang, soverom x 2 stk, bad, vaskerom og stue/kjøkken.
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 10.12.2015.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. Varmekabler på bad og i gangen. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Moksheim

  Norheimskogen med flotte turområder ligger like i nærheten. Gangavstand til Coop Extra dagligvarebutikk.

  Kort kjøreavstand til både Norheim og Raglamyr.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 290 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Dokumentavgift 57 250,-
  • kr 65 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 355 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 390,- pr. mnd. som dekker avsetning til sameie, forsikringbygg, altibox tv og internett. I sommer mnd, juli og August er fellesutgiftene på kr 1720,- Dette er avsetning til dugnads arbeid. dersom dugnaden blir gjennom ført betales ca kr 300 tilbake iflg selger.

  Kommunale utgifter

  kr 10 015,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  kr 480 130,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 10.07.20, kart og selgers Egenerklæring datert 17.08.20 . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 23. feb. 2021

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-20-00251
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.