Rådhusvegen 112

Karmøy
Prisantydning

2 750 000,-

Solgt
 • BRA93㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2006
 • Omkostninger80 580,-
 • Totalpris2 830 580,-
 • Felles/mnd2 399,-

Flott leilighet med stor terrasse - Praktisk planløsning og store vindusflater - Garasje - Heis - Sentral beliggenhet!

Beskrivelse

Leiligheten har en svært praktisk planløsning og holder gjennomgående bra standard. Her kan en flytte rett inn!

 • Romslig stue og kjøkken i åpen løsning med god plass til flere sittegrupper. Downlights i himling.
 • Store vindusflater som gir rikelig med naturlig lysinnslipp.
 • Utgang til stor vestvendt terrasse fra stue. Her er det plass til alt en trenger av hagemøbler.
 • Praktisk og lyst gjestetoalett.
 • Kjekt helfliset baderom med egen avdeling for vaskemaskin og tørketrommel. Baderommet inneholder vegghengt wc, dusjkabinett, vask i seksjon og utslagsvask. Sentralstøvsuger.
 • Stor bod med rikelig med oppbevaringsplass. Boden fungerer ypperlig til både kammers, oppbevaring eller for eksempel walk- in garderobe?
 • Leiligheten har to soverom hvor hovedsoverommet har oppgradert garderobe. Begge soverommene er av god størrelse.
 • Flotte felles uteareal.
 • Gjesteparkering like ved hovedinngang til leilighetene.
Detaljer

Leiligheten inneholder entrè, gjestewc, bad/ vaskerom, to soverom, bod samt stue og kjøkken i åpen løsning. Utgang til stor terrasse. Egen parkeringsplass og bod i felles garasjeanlegg.

Bygningsinformasjon

Leilighet i 3. etasje i en bygning med 4. etasjer. Bygningen er oppført i solid betongkonstruksjon. Fundamenter, yttervegger og etasjeskille av betong. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger godkjente tegninger. I tegningene vises ikke gjestetoalett samt bod som oppført i leilighet.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad 2: -Innvendig: Målt høydeforskjell på mellom 10-20 mm innenfor en lengde på 2 meter. TG2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. -Våtrom bad/vaskerom: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. -Tekniske installasjoner: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkopling av varmtvansstank iht.gjeldende forskrift. Automatsikringer.

Primærrom

Leilighet Bruksareal 3. etasje: 93 kvm Primærrom 3. etasje: 86 kvm Gang, 2.soverom, bad/vaskerom, stue/kjøkken, toalettrom. Sekundærrom 3. etasje: 7 kvm Bod.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 13.12.2013

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Det er pipe i leiligheten.

 • Beliggenhet

  Leiligheten har svært kjekk beliggenhet sentralt i Åkrehamn med gangavstand til matbutikker, Amfi- senteret, handlemuligheter, skoler og nydelige Åkrasanden. Treningssenteret "Skoi trening og helse" ligger i samme bygg.

  Adkomst

  Se Finn.no eller Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen er i kommunedelplanen avsatt til sentrumsformål, nåværende. Eiendommen er i reguleringsplanen avsatt til bolig/forretning/kontor.

  • kr 2 750 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 10.500,-
  • kr 80 580,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 830 580,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 2 399,- Felles bygningsforsikring, vedlikehold heis, avsetning til diverse vedlikehold samt fiber fra Haugaland kraft.

  Kommunale utgifter

  kr 11 623,- pr. 2022. Kommunale avgifter inneholder avløp, vann, renovasjon og eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 540 982,- for 2021

 • Diverse

  Iht. vedlagte ordensregler er det ikke tillatt med kattehold i sameiet.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger takstrapport, selgers egenerklæring samt vedtekter. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 30. nov. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230611
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.