Ragnvald Westbøes gate 1, 5534 HAUGESUND

Ragnvald Westbøes gate 1

Haugesund
Prisantydning

2 460 000,-

 • BRA86㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2011
 • Omkostninger72 420,-
 • Totalpris2 532 420,-
 • Felles/mnd2 337,-

Moderne og trivelig toppleilighet i Skåredalen - Livsløpsstandard - Heis - Garasjeplass!

Beskrivelse

Leiligheten ligger i byggets øverste etasje, og inneholder: Gang, 2 soverom, baderom m/wc/vask/dusj/opplegg for vaskemaskin, stue og kjøkken i åpen løsning m/utgang til innglasset terrasse, wc-rom og bod/vaskerom. Medfølgende garasjeplass og sportsbod i kjeller.

Lys og trivelig toppleilighet, med livsløps standard og heis. Praktisk planløsning og gjennomgående god standard. Boligen er hovedsakelig innredet med eikeparkett på gulv, vegger og tak med listfrie overganger.

Gang innredet med eikeparkett på gulv og downlights i tak. Det er sprinkleranlegg i hele leiligheten.

Stue og kjøkken i åpen løsning, som er innredet med eikeparkett på gulv. Her er store vindusflater som gir mye naturlig lys. Utgang til innglasset terrasse i syd. Gode solforhold fra morgen til utpå dagen, samt fin utsikt mot Løkavannet og lekeplass. Stor radiator varmer montert på vegg i stuen varmer godt. Hvit kjøkkeninnredning med integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kombiskap. Rikelig med skap- og benkeplass.

Fullfliset baderom som har varmekabler i gulv. Dette er innredet med vegghengt toalett, seksjon med nedfelt servant og dusjnisje. Videre har baderommet opplegg for vaskemaskin og downlights i tak.

Fullfliset gjestetoalett som har varmekabler i gulv. Dette er innredet med vegghengt toalett og servant.

Vaskerom med fliser på gulv. Opplegg til vaskemaskin. Rør i rør system og villavent ventilasjonssystem. Her er det også noe lagringsplass.

To romslige soverom med garderobeskap. Det er også montert radiator på begge soverommene.

Detaljer

Moderne og trivelig toppleilighet i Skåredalen - Livsløpsstandard - Heis - Garasjeplass!

Bygningsinformasjon

Bygget er hovedsakelig oppført i betong. Liggende malt kledning. Flat takkonstruksjon.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 30.06.2011

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger sydvendt med utsikt til Løkavatnet og i umiddelbar nærhet til flotte turområder iblant annet byheiene, barne- og ungdomsskole, barnehager, fotballbaner og lekeplasser. Gangavstand til Eivindsvannet med tur og bademuligheter. Det er også kort avstand til de fleste fasiliteter på Haugaland, ikke langt fra Raglamyr med tilhørende fasiliteter.

  Adkomst

  Fra Haugesund sentrum, følg Skjoldavegen forbi Skåredalen skole og du får Spar butikken rett i front. Ta til venstre i rundkjøringen, deretter høyre i neste. På baksiden av bygget til venstre, på nedsiden, er inngangspartiet til leilighetene og garasjeanlegget.

  Det vil bli skiltet med Eiendomsmegler A sine visningsskilt på fellesvisning.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen

  Regulering

  Kombinasjonsbygg næring/bolig

  • kr 2 460 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Eierskiftegebyr kjøper - beløp må sjekkes 2 850,-
  • Dokumentavgift 61 500,-
  • kr 72 420,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 532 420,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 2 337,- felleskostnader dekker noe utvendig vedlikehold, felles forsikring og kabel-tv.

  Kommunale utgifter

  kr 7 048,- pr. 2019.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 585 731,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  På vedlagte plantegninger er det tegnet inn en utslagsvask på vaskerom, dette er en feil i tegning og medfølger ikke.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 06.02.2020 og selgers Egenerklæring datert 01.02.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-20-00060
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse