Ragnvald Westbøes gate 1, 5534 HAUGESUND

Ragnvald Westbøes gate 1

Haugesund
Prisantydning

2 490 000,-

 • BRA88㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2011
 • Omkostninger72 170,-
 • Totalpris2 562 170,-
 • Felles/mnd2 451,-

Flott leilighet med ekstra takhøyde og store vindusflater i stue/ kjøkken - To private uteareal - Heis - Garasjeplass!

Beskrivelse

Leiligheten inneholder: Vindfang, to soverom, wc, bad, vaskerom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Bod og garasjeplass i underetasjen.

Boligen holder standard fra byggeår, med normal slitasje på overflatene. - Romslig stue og kjøkken i åpen løsning med ekstra takhøyde og store vindusflater. Det er også utgang til overbygget terrasse fra rommet. Kjøkkenet fremstår som meget moderne, og deler av kjøkkenet er foliert i en svart matt farge. Veggene er nylig malt i en lekker beige tone. - Helfliset flott baderom med vegghengt toalett, dusjhjørne og vask i seksjon. Her er også baderomsseksjonen foliert i en moderne farge. Leiligheten har også gjestetoalett samt eget vaskerom. - Leiligheten har to soverom med plass til seng og nødvendig oppbevaring. - Gangen er nylig malt over. - Leiligheten har fjernvarme. - Meget kjekt privat uteområde ved inngangsparti. Området er fliset og har varmekabler i forhold til smelting av is/snø. - Kollektivt tilknyttet Altibox fra Haugland kraft. - Praktisk bod for oppbevaring i underetasjen, samt egen parkeringsplass. Parkeringsanlegget er lukket. - Heis og callinganlegg. - Det er opplegg for el- bil lader i felles garasjeanlegg. Hver seksjonseier må selv bekoste selve laderen.

Bruksareal per etasje

88 kvm

Bygningsinformasjon

Leiligheten ligger i en bygning som er oppført med to etasjer, samt garasjeanlegg i underetasjen. Omtalt leilighet ligger i andre etasje. Bod og garasje i underetasjen. Bygningen har grunnmur av betong. Yttervegger av betongelementer og bindingsverk av tre. Bindingsverk kledd med liggende trepanel. "Flatt" tak. Ukjent konstruksjon. Antatt tekket med pvc belegg. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Primærrom

Vindfang, to soverom, wc, bad, vaskerom samt stue og kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 30.06.2011 på nytt kombinasjonsbygg næring/ bolig.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger fint til i Ragnvald Westbøes gate i Skåredalen boligområde. Sentral beliggenhet i forhold til barnehage, skole, turområde, butikker og Raglamyr næringsområde.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Kombinasjonsbygg næring/bolig

  • kr 2 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 8 500,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 62 250,-
  • kr 72 170,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 562 170,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 2 451,- pr. mnd. som dekker noe utvendig vedlikehold, felles forsikring, forretningsførerhonorar Haubo og Tv/ bedbånd.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkken som er på visning medfølger handelen, det gis av selger ingen garanti.

  Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven.

  Leiligheten er møblert digitalt på bilder.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Feil i egenerklæringsskjema.

  Selger har ikke anledning å tegne boligselgerforsikring, da selger er et foretak(juridisk person). Ved en evt. oppløsning/konkurs av selskapet vil det være begrenset anledning for å fremme et mangelskrav.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 03.12.2022 og selgers Egenerklæring datert 29.11.2021. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 12. jan. 2022

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00310
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.