Råsehallvegen 3E

Edland
Prisantydning

2 800 000,-

Solgt
 • BRA68㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2009
 • Omkostninger79 830,-
 • Totalpris2 879 830,-
 • Felles/mnd1 000,-

Vågslid - Flott 3-roms leilighet midt i skisenteret - SKI IN / OUT

Beskrivelse
 • Selges fullt møblert. Løsøre medfølger ikke.
 • Hele leiligheten fremstår som velholdt, flott beiset i naturlige hyttefarger. Lite slitasje alder tatt i betraktning.
 • Høy standard med flotte tregulv, fliser i entrè, gang og badegulv og alt treverk er behandlet. Kjøkken med integrerte hvitevarer. Spotter i tak på kjøkken og bad. Det er innlagt kabeltv m/bredbånd. Abonnement tegnes av ny eier.
 • Rør-i-rør vannrør. Varmekabler på bad og i gang.
 • Felleskostnader kr. 1000 per mnd. som inkluderer følgende: vedlikehold bygninger, vedlikehold tunnel, husforsikring, brøyting og løypepreparering. I tillegg kommer valgfri kabel/tv samt bredbånd: kr. 449,- pr. måned.
Detaljer
 1. etasje: entrè, bod, 2 soverom, bad m/badstu, kjøkken og stue.

Flott 3-roms leilighet midt i bakken. Enkel adkomst gjennom tunnel fra skisenteret. Parkering i tunnel og på oppstillingsplass på området. Inneholder entrè med god plass, bod, gang, 2 soverom, bad m/badstu og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, stue m/vedovn og utgang til terrasse og kjøkken med integrerte hvitevarer.

Bygningsinformasjon

Bygget er trolig oppført i reisverk på støpt grunnmur. Etasjeskiller av betong mot terreng og trebjelkelag mot etasjen over. Elementpipe. Stående trekledning. Taket er tekket med torv og det er doble vinduer.

I tilstandsrapport fra takstmann, som er vedlagt salgsoppgaven i sin helhet, fremkommer følgende TG3 avvik: - Brannteknisk forhold. Brannslukningsapparat i leiligheten er over 10 år gammel. Mangler på røykvarslere. Kostnadsestimat er mindre enn kr. 10 000,-.

Av TG2 avvik som kan kreve tiltak har takstmannen nevnt: - Manglende radon duk. Bygg oppført før 2010 har normalt ikke radonsperre. Man bør derfor foreta en måling iht "føre var" prinsipp. Kostnadsestimat er mindre enn kr. 10 000.

For mangler som ikke krever umiddelbare tiltak, les resten av rapporten.

Primærrom

Leilighet Bruksareal 1. etasje: 68 kvm Entrè, bod, 2 soverom, bad m/badstu, kjøkken og stue. Primærrom 1. etasje: 65 kvm Entrè, 2 soverom, bad m/badstu, kjøkken og stue. Sekundærrom 1. etasje: 3 kvm Bod

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 09.11.2009

Adgang til utleie

Man kan fritt leie ut eller ikke som man ønsker.

Vei/vann/kloakk

Privat vannverk, offentlig kloakk og privat vei gjennom tunnel. Kommer egen regning fra vannverket, kr 3625,- i 2022.

Oppvarming

Elektrisk og vedovn. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Ski inn og ut, Haukelifjell skisenter, samt preparerte høyfjellsløyper i umiddelbar nærhet. Vågslid er et fantastisk sted å tilbringe helger og ferier, uansett årstid! Midt i bakken med alt du trenger rett utenfor døren. Turløyper og alpint.

  Eiendommen er et pent opparbeidet fjelltun på 958 m.o.h. med totalt 6 byggverk. Dette bygget inneholder 8 enheter fordelt på 2 etasjer.

  Leiligheten har ski in/out og ligger i umiddelbar nærhet til alpinanlegget.

  Adkomst

  Kjør opp til Haukeli skisenter og følg veien opp bakke på høyre side av stort bygg rett ved inngangen til parkeringsplass. Følg denne veien og hold venstre og bort til tunnelåpning. Følg skilting opp til Råsehallet. Rett frem ut av tunnel og til venstre. Leiligheten ligger på høyre side.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område regulert til fritid/turistformål. Det har tidligere vært pliktig utleie her, men det er det ikke lengre.

  Ihht. reguleringsplan 20150004 så vil det bli fremtidig bebyggelse vest (leiligeheter)og sør(hytter) for sameiet.

  • kr 2 800 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 79 830,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 879 830,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 000,- - I siste årsmøtet i sameiet ble det bestemt at det kan tilrettelegges for el-bil lading i tunnelen med samtykke fra styret. Kostnader til etablering av ladepunkt, vedlikehold og strøm dekkes av den enkelte seksjonseier. Gjennomføring av dette må først avklares med eier av tunnelen Halvor Vinje. - Felleskostnader inkluderer følgende: vedlikehold, husforsikring, brøyting og løypepreparering. I tillegg kommer valgfri kabel/tv samt bredbånd: kr. 449,- pr. måned. - Fellesutgifter betales akonto 2 ganger i året. - Bankinnskudd pr. 31/12-2022: kr 929.000,-. Denne seksjonens andel av formuen i sameiet er kr. 16.252,- ihht seksjoneringsbrøken.

  Kommunale utgifter

  kr 7 164,- pr. 2022. Kommer egen regning fra det private vannverket, kr 3625,- i 2022. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse
  • Leiligheten er vasket ut før visning og vil ikke bli ytterliggere utvasket før overtagelse. Rask overtagelse er mulig.
  Sentrale lover

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23. Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Vedtekter sist endret 04.06.2020. Takstrapport datert 20.02.2023 og selgers Egenerklæring datert 28.02.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 23. mar. 2023

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 01230078
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.