Rehaugvegen 48

Karmøy
Prisantydning

3 690 000,-

Solgt
 • BRA201㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1972
 • Omkostninger109 400,-
 • Totalpris3 799 400,-

Sentral og landlig beliggende enebolig med dobbel garasje, fantastiske uteområder og utsikt. Drenert i 2010.

Beskrivelse

Gjennomgående standard med laminat på de fleste gulv samt malte overflater eller trepanel på vegger. Veldig mye er blitt gjort med huset fra 2010 og utover. Stue og kjøkken fra ca 2010, 2 x bad fra 2010 og 2013. Vaskerom fra 2013.

Romslig gang med garderobe til å henge fra seg yttertøy. Stor stue med åpen løsning til kjøkken med øy. Vedfyringsovn. Utgang til uteområder og fantastisk utsikt til karmsundet fra stuen. Hagestue som enkelt holdes varm med varmeovn. Lys og tidløs kjøkkeninnredning fra 2010. Integrerte hvitevarer, fliseplater mellom overskap og benkeplate i laminat.

3 soverom på hovedplan. Hovedsoverommet er størst med god garderobe og utgang til terrasse. De andre rommer også alt man trenger på et soverom.

Flislagt baderom med badekar, dusjhjørne, wc og baderomsseksjon. Badet er helfliset og har varmekabler i gulv.

Underetasje: Huset ble drenert i 2010 samtidig som kjelleren ble innredet. Underetasjen er innredet uten søknad til kommunen. Gang med varmepumpe. Lagring. Teppe på gulv. Bi-inngang med fliser på gulv. Vaskerom som ble renovert i 2013. Meget praktisk. Fliser på gulv + sokkel og baderomspanel på vegger. Utslagsvask. Helfliset baderom (2013) med varmekabler i gulv. Inneholder dusjkabinett, wc og baderomsseksjon. Kjellerstue/Kinorom. Rommet har 2 gjesterom i tilknytning. 2 store boder.

Underetasje stemmer ikke overens med godkjente tegninger. Innredning er ikke omsøkt og godkjent hos kommunen. Det foreligger tegning med igangsettinstillatelse for utbygg på inngangsparti. Denne utgår juli 2024.

Dobbel garasje bygget 1996 med 2 elektriske porter.

Detaljer

Entrè, soverom, soverom, soverom, bad, stue, kjøkken

Gang, kinorom, treningsrom, vaskerom, bod, bod, gjesterom, gjesterom. Vindfang med bi-inngang.

Bygningsinformasjon

Balkonger, terrasser og rom under balkonger Terrasser i tre, spaltedekker. Rekkverk i tre. Det er etablert sommerstue på deler av terrasse. Arbeider vedrørende denne er utført ved egeninnsats. Det er ukjent om denne er byggemeldt. Vurdering av avvik: • Det er ikke montert rekkverk. • Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. • Det er ikke montert beslag mellom yttervegg og balkong/terrasse. Det mangler noe rekkverk på deler av terrasse. Det er over 0,5m til underliggende nivå her. Dagens krav for rekkverkshøyder er 1 meter. Noe under det her. Det er ikke montert terrassebordsbeslag mot yttervegg. Konsekvens/tiltak Det er ingen krav om utbedring av rekkverkshøyder, kun anbefalinger. Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Jf. plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlig bygde tiltak blir lovlige. Ulovlig oppførte tiltak vil kommunen fremdeles kunne forfølge og kreve omsøkt etter dagens regelverk. Kjøper overtar ansvar, risiko og eventuelle konsekvenser knyttet til dette.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via septik med kommunal tømming. Private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Landlig beliggenhet med korte avstander til det meste. Kun 5 minutter i bil til Norheim og Oasen storsenter. 2 minutter til dagligvarebutikker o.l på Avaldsnes. Ca 5-7 minutter til flyplassen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i LNFR-område (landbruk, natur og friluft samt reindrift) med bevaring av landskap og vegetasjon. I dette området er det nødvendig med søknad om dispensasjon for eventuelle fremtidige endringer/byggetiltak.

  • kr 3 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • 3 690 000,00 (Prisantydning)
  • Omkostninger
  • 91 000,00 (Dokumentavgift)
  • 250,00 (Gebyr etingslysning)
  • 500,00 (Tinglysningsgebyr pantedokument kjøper)
  • 500,00 (Tinglysningsgebyr skjøte)
  • --------------------------------------------------------
  • 92 250,00 (Omkostninger totalt)
  • --------------------------------------------------------
  • 3 782 250,00 (Totalpris inkl. omkostninger)
  • --------------------------------------------------------
  • kr 109 400,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 799 400,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 17 880,- pr. 2024. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  kr 705 099,- for 2022 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Hundegårdselementene, hundehuset og rutsjebane følger ikke med salget Lekestativ og føyser følger med eiendommen.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  16.05.2024 og selgers Egenerklæring datert 09.05.2024. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 18. jun. 2024

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 01240046
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.