Rektor Steens gate 24, 5531 HAUGESUND

Rektor Steens gate 24

Haugesund
Prisantydning

1 900 000,-

 • BRA81㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1913
 • Omkostninger58 757,-
 • Totalpris1 958 757,-

Flott enebolig i meget populært og sentralt område!

Beskrivelse

Boligen er innredet over to etasjer og inneholder: Grovkjeller/krypkjeller. 1. etasje - Gang m/trapp, bad, stue/kjøkken. 2. etasje - Gang, wc og 3x soverom. Kryploft.

Åpen stue/kjøkken løsning. Stor stue med plass til sitte- og spisegruppe. Ny vedovn og stålrør fra 2015. Parkett gulv fra 2010. Gipset i taket og tapet på vegger. Det er GET i boligen.

På kjøkkenet er det en flott Ikea innredning med skap på vegg. Kran i vask ny fra 2015, vindu fra 2019. Hvitevarer medfølger handelen.

Bad med fliser og varmekabler i gulv, baderomsplater på vegg. Nedsunket dusjnisje. Gulvstående toalett. Enkel vask og avtrekksvifte. Badet er renovert rundt 2010.

Gang med oppheng til yttertøy med downlights i taket. Bod under trappen. Varmepumpe i trappeoppgang ny fra 2018/19.

 1. etasje: I gangen er det parkett i gulv med MDF plater på vegg. Sikringsskap oppdatert med automatsikringer i 2017.

Wc med gulvstående toalett og liten vask. Tre soverom i gode størrelser med garderobeskap.

Grovkjeller med god plass til lagring. Ca. 1,85cm takhøyde.

Kryploft som er tørt og fint. Godt med lagringsplass.

Taket ble byttet i 2015. Satt opp stakitt gjerde mot nabo i 2012/13.

Bruksareal per etasje
 1. etasje - 44m2 Loft - 37m2.
Bygningsinformasjon

Tømret veggkonstruksjon med trekledning og plastkledning. Vinduer fra byggeår, 70-tallet og 2019 på kjøkken. Grunnmur i betong. Betong takstein, nedløp og takrenner i aluminium.

Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Primærrom
 1. etasje - Gang m/ trapp, bad, stue/kjøkken. Loft - Gang, wc og 3 soverom.
Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmepumpe fra 2018/19 i trappeoppgang, varmekabler bad, vedovn fra 2015 og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Adkomst

  Fra rundkjøringen ved sykehuset: kjør RV-47 i sørgående retning. Ta første veg til venstre inn Stavangergata. Ta så tredje veg til høyre inn på Rektor Steens gate. Boligen kommer da på venstre side.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 900 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Tinglysingsgebyr e-skjøte 187,-
  • Dokumentavgift 47 500,-
  • kr 58 757,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 958 757,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 8 389,- pr. 2019. Opplyste kommunale avgifter er fordelt på: Avløp, eiendomsskatt, feiing og vann.Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 462 205,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Følgende hvitevarer medfølger handelen: Stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. Det gis av selger ingen garanti.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 27.11.2020 og selgers Egenerklæring datert 17.11.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 19. des. 2020

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-20-00395
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.