Rindane 1

Åkrehamn
Prisantydning

2 690 000,-

Solgt
 • BRA142㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2006
 • Omkostninger77 080,-
 • Totalpris2 767 080,-

Lettstelt og flott rekkehus i ende - Garasje - Sentral og barnevennlig beliggenhet!

Beskrivelse

Stue/ kjøkken: Boligens kjøkken fremstår som lyst og tidsriktig med integrert stekeovn og koketopp. Det er montert høyskap helt opp til tak, samt ekstra benkeplass. Skapdører, skuffefronter og benkeplaten ble fornyet i 2015. I tillegg er det god plass til spisebord i rommet. Stue og kjøkken er i delvis åpen løsning til stuen. Stuen er malt moderne fargevalg og har store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys i rommet. Her er det god plass til sofagruppe samt øvrig møblement. Boligen har varmepumpe(2022) og mulighet for montering av vedovn i stue. Boligen har også loftstue med utgang til balkong.

Soverom: Boligen har tre soverom. Hovedsoverommet finnes i første etasje og er av svært god størrelse. Her er det montert en romslig skyvedørsgarderobe, og er i tillegg mulighet for øvrig oppbevaring. I loftsetasjen finnes også to soverom av god størrelse. Begge rommene har fått nye skrå- tak og veggoverflater i 2019/2020.

Bad/ vaskerom: Baderommet i første etasje er helfliset og inneholder wc, vask i seksjon samt dusjkabinett. Det er her direkte inngang til boligens vaskerom. Baderommet i loftsetasjen har våtromstapet på vegger samt fliser på gulv og inneholder wc, vask i seksjon samt dusjkabinett. Det er her god plass til øvrig oppbevaring.

Kjekk garasje med gode muligheter for oppbevaring både på bakkeplan og loft. Det ble montert ny garasjeport i 2020.

Detaljer

Boligen er over to plan og inneholder: Første etasje: Entrè, bad, vaskerom, soverom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Garasje med loft. Andre etasje: Loftstue, to soverom, baderom samt bod. Kjekk terrasse i tilknytning stue/ kjøkken.

Bygningsinformasjon

Boligen er oppført med taktekking av betongtakstein. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med liggende bordkledning. Takkonstruksjon av tre, saltak oppbygd som sperretak. Vinduer av tre, isolerglass. Dører av tre. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger datert som stemmer med dagens bruk.

Følgende momenter har fått TG3 og TG2 i tilstandsrapporten: TG3: - Nedløp og beslag. Nedløp fra tak over garasje er ikke tilkoplet rør. Mangler snøfangere på hele eller deler av taket. - Ingen dokumentasjon på vaskerom, våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Rommet er ikke ferdigstilt, og har manglende fall til sluk.

TG2: - Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Mot Øst er trepanelet tildekket med singel. Terrasse mot sør er dekket av betong støpt inntil trepanel uten beslag og lufting. - Taket fremstår som en lukket konstruksjon med begrenset mulighet til besiktigelse. Ikke registrert synlig avvik på innsiden av taket. - En må forvente noe slitasje på karmer, terskler og dørblader. - Rekkverk på balkong ble registrert for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. - Noe slitasje på gulvoverflatene i stue/kjøkken. Sprekker og noe bom i fliser i gang. - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Det ble registrert noe slitasje på trappen. - Bad/vaskerom: Det foreligger ikke dokumentasjon på utførelsen bad. En må forvente noen hull i flisene etter demontert utstyr. - Det er ikke anordnet fall til sluk og stedvis bom i fliser. Det er plastsluk og ukjent membran og utførelse. - Vaskerom er ikke ferdigstilt, og det foreligger ikke dokumentasjon på utførelsen av rommet. - Ikke anordnet fall til sluk og utførelsen med smøremembran er ukjent (bad loft)

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 93 kvm 2. etasje: 49 kvm Primærrom 1. etasje: 70 kvm Gang, soverom, bad, vaskerom samt stue/kjøkken 2. etasje: 46 kvm Stue, to soverom samt bad. Sekundærrom 1. etasje: 23 kvm Garasje 2. etasje: 3 kvm Bod

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg. Rekkehus, kjedehus, annet småhus.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Boligen har pipe med mulighet for montering av ildsted.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger fint til med gode solforhold i vestre del av Åkrehamn. Et etablert og barnevennlig boligområde med kort avstand til skoler, barnehage, idrettsanlegg, butikker, Åkrehamn sentrum og vakre Åkrasanden.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  • kr 2 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 77 080,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 767 080,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 14 186,- pr. 2022. Kommunale avgifter gjelder avløp, eiendomsskatt, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 722 398,- for 2021 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og sekundærbolig er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det vil bli utført utvidet el- kontroll av boligen før salg. Eventuelle avvik vil bli rettet opp i av selger.

  2 stk vegglamper/ pendler + 1 vegglampe medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 25.01.2023, selgers Egenerklæring datert 13.01.2023 og grunnkart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 18. apr. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230004
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.