Rindane 12A

Karmøy
Prisantydning

1 690 000,-

Solgt
 • BRA66㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2007
 • Omkostninger52 080,-
 • Totalpris1 742 080,-
 • Felles/mnd1 000,-

Lettstelt leilighet - Sentral og flott beliggenhet - Kjekt uteområde- Sportsbod- Parkering i carport.

Beskrivelse

Boligen holder normal standard. Leiligheten er innredet parkett på gulvoverflatene. Tapet og malte prefabrikkerte plater på vegger. Prefabrikkerte malte plater på himlinger.

Åpen stue/kjøkkenløsning Kjøkkeninnredning med fronter av kirsebær tre. Laminert benkeplate med integrert oppvaskemaskin, platetopp og komfyr. Stuen har parkett på gulv og moderne farge på vegg, som sammen med godt med naturlig lys fra vindusflater, resulterer i en god romfølelse. Videre har man også utgang til leilighetens terrasse og uteområde.

Romslig baderom/vaskerom. Badet er innredet med baderomspanel og belegg på gulv. Varmekabler i gulv. Det har innredning med nedfelt servant, dusjkabinett og wc. God skapplass.

2 soverom.

Utvendig sportsbod med gode lagringsmuligheter.

Detaljer

Gang, 2 soverom, bad og stue/kjøkken. Felles carport og sportsbod ca 5 kvm.

Bygningsinformasjon

Leiligheten ligger på 1. etasje i en vertikal,- og horisontaldelt bygning med 8 leiligheter. Carport i felles carport bygning. Utvendig bod i tilknytning til inngangspartiet.

Tg 3 i tilstandsrapporten. Våtrom - Våtromsplater er ikke montert fagmessig. Det ble registrert ujevnheter på våtromsplatene. Løse plater. Det er ikke brukt beslag under platene.

Tg 2 i tilstandsrapporten. Vinduer - Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Overflater - De innvendige overflatene er fra byggeår og framstår som godt vedlikeholdte. En må likevel forvente normale bruks merker. Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Våtrom - Normal slitasje på flisene Lite fall til sluk. Det foreligger ikke dokumentasjon av utførelsen. Varmtvannstank - Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 66 kvm Gang, baderom, stue/kjøkken og 2 soverom. Primærrom 1. etasje: 66 kvm Gang, baderom, stue/kjøkken og 2 soverom.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen er beliggende i populært og sentralt boligområde. Lekepark like ved boligen. Kort avstand til barnehage, skoler, idrettsanlegg, kjøpesenter, treningssenter, sandane og Åkrehamn sentrum med alle fasiliteter. Her har du alt du trenger innen gåavstand.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 8 500,-
  • kr 52 080,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 742 080,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 000,- Felleskostnadene dekker forsikring, utgifter heis og lys i fellesareal.

  Kommunale utgifter

  kr 10 821,- pr. 2022. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  kr 422 651,- for 2021 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Sentrale lover

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23. Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 12.06.23  og selgers Egenerklæring datert 01.06.23. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 17. jul. 2023

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 01230251
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.