Rindane 67, 5563 TYSVÆR

Rindane 67

Tysvær
Prisantydning

2 790 000,-

 • BRA94㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår2013
 • Omkostninger81 070,-
 • Totalpris2 871 070,-
 • Felles/mnd1 500,-

Endeleilighet i øverste etasje med flott utsikt – 3 soverom og romslig stue - Parkering i stor egen garasje

Beskrivelse

Innholdsrik leilighet med 3 soverom og stor stue med åpen løsning til kjøkken. Fra stuen er det utgang til terrasse som er delvis innglasset. Du ligger høyt i terrenget og har flott utsikt utover området og til Førresfjorden. Gode solforhold og lite innsyn fra naboer. Leiligheten er utstyrt med blant annet gasspeis, balansert ventilasjon og parkett på gulv i oppholdsrom. Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn og platetopp. Badet har fliser på gulv, varmekabler og vegghengt toalett. Det er også opplegg til vaskemaskin og utslagsvask. Det medfølger egen garasje hvor det er stor bod og plass til 2 biler. Barne -og familievennlig område med trygg vei til barnehager, skoler og butikk.

Leiligheten inneholder: Gang, hovedsoverom, soverom, soverom, bad, bod, stue og kjøkken.

Garasje (plass til 2 bilder etter hverandre) med portåpner og sportsbod i underetasjen.

Stor og romslig stue med gasspeis. Fra stuen ved kjøkkenet er det utgang til terrasse. Terrassen er delvis innglasset slik at en alltid kan nyte utsikten. Her er det god plass til utemøbler og du har utsikt over Førre og til Førresfjorden.

Det er åpen løsning mellom kjøkken og stue. Kjøkkenet har integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin.

Badet har fliser på gulv med varmekabler, vegghengt toalett og dusjhjørne. Det er opplegg til vaskemaskin og utslagsvask. Plater på veggene.

Leiligheten har totalt 3 soverom.

Innvendig bod. I tillegg til denne boden er det også en bod nede ved garasjen.

Bygningsinformasjon

Grunnmur av betong. Kledning av tre. Flatt tak.

Primærrom

Leiligheten: Gang, hovedsoverom, soverom, soverom, bad, stue og kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 03.12.13

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Gasspeis med naturgass. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Rindane/Førresdalen

  Populært og veletablert boligfelt med folk i alle aldre.

  Gangavstand til område med barneskole, ungdomsskole og barnehager. Her er det også idrettsanlegg tilhørende Stegaberg IL og Sysco Arena, som er en stor flerbrukshall.

  I samme området har du stort lysløypenett hvor du kan gå eller løpe, alt ettersom. Gode muligheter også for å ta seg en tur i fjellet. Coop Extra dagligvarebutikk er en kort gåtur unna. I samme bygg finner du Apotek 1.

  Gode solforhold på terrassen og fin utsikt utover Førre og mot Førresfjorden.

  Like i område er det et stort lekeområde for barna med lekestativer, sittegrupper osv. Her er det også tennisbane.

  Selve leiligheten ligger høyt i terrenget og har fri beliggenhet med lite innsyn og god utsikt.

  Det er ca. 6 km til handelssentrum på Raglamyr og ca. 4 km til Aksdal.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 790 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 69 750,-
  • kr 81 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 871 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 500,-

  Kommunale utgifter

  kr 12 793,- pr. 2020. Avgifter faktureres månedlig og varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 839,- pr. år. Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Frittstående hvitevarer medfølger ikke handelen. Lamper medfølger ikke i handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger vedtekter og selgers Egenerklæring datert 15.03.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 5. jul. 2021

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-21-00101
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.