Rindatunet 12

Karmøy
Prisantydning

2 490 000,-

Solgt
 • BRA86㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2015
 • Omkostninger72 080,-
 • Totalpris2 562 080,-
 • Felles/mnd1 000,-

Lettstelt og flott leilighet i første etasje - Carport m/ el- bil lader - Moderne innredet - Sentral beliggenhet!

Beskrivelse

Leiligheten holder gjennomgående god standard og fremstår som innflytningsklar. Etter overtagelse av dagens eier er samtlige gulvoverflater (unntatt våtrom) fornyet i en lekker enstavs laminat. De fleste vegger er malte i moderne fargevalg. Det er satt inn nye moderne garderobeskap og montert el- bil lader i carport. Betongdekke på terrasse er malt.

Leiligheten har en romslig gang med god plass til oppbevaring av yttertøy. Hovedsoverommet er av svært god størrelse med plass til både dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Soverom to disponeres i dag som walk- in garderobe/ kontor, men det er også er plass til både seng og oppbevaring. Baderommet er praktisk og pent innredet med fliser og varmekabler i gulv, samt fliser på vegger. Badet inneholder toalett, vask i seksjon samt dusjkabinett. Skyvedør direkte inn til fliset vaskerom med utslagsvask og plass til både vaskemaskin og tørketrommel.

Leilighetens stue og kjøkken er i åpen løsning og har store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys. Kjøkkeninnredningen har lyse tidsriktige fronter med en lekker benkeplate av laminat. Overskapene er montert opp i himling. Det er god plass til et stort spisebord, sofagruppe og øvrig møblement i rommet. I tillegg er det godkjent å bygge et tredje soverom hvor sofagruppen i dag er. Alle vinduene har plissègardiner som kan dras både opp og ned etter ønske.

Godt med oppbevaringsplass i to utvendige boder. Ene boden er like ved ytterdøren, og den andre i carport. El- bil lader i carport medfølger.

Detaljer

Leiligheten inneholder gang, to soverom, bad og vaskerom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Terrasse i tilknytning stuen. Utvendig bod ved entrè samt carport med sportsbod.

Bygningsinformasjon

Del av firemannsbolig. Eiendommen har godkjente byggetegninger som stemmer med dagens bruk. I følge tegningene er det godkjent å bygge et ekstra soverom i stuen om en har behov for et tredje rom. Megler har ikke mottatt tegninger av carport med boder.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad 2 og TG IU i tilstandsrapporten: TG IU: Våtrom bad- sluk under dusjkabinett er ikke kontrollert.

TG2: Våtrom bad- Krav til fall er ikke oppfylt, men det er fall til sluk. Våtrom vaskerom- Krav til fall er ikke oppfylt og gulvet er tilnærmet flatt (har ikke motfall).

Primærrom

Leilighet Bruksareal 1. etasje: 86 kvm Primærrom 1. etasje: 84 kvm Gang, 2 soverom, stue/kjøkken, bad og vaskerom Sekundærrom 1. etasje: 2 kvm Bod

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 29.01.2016

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger sentralt og barnevennlig til i Åkrehamn. Gangavstand til det meste en trenger i hverdagen som skole, barnehage, idrettsanlegg, ungdomsskole, Vidergående skole, sentrum, Amfi- senteret og nydelige Åkrasanden.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område avsatt til boligformål. Det er planlagt ny barneskole øst for sameiet. Se vedlagt reguleringsplankart.

  • kr 2 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 72 080,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 562 080,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 000,- pr. mnd som dekker felles bygningsforsikring og avsetning til vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  kr 11 657,- pr. 2022. Kommunale avgifter inneholder vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 571 492,- for 2021

 • Diverse

  Tv- benk, oppheng tv, og to hyller på vegg medfølger ikke handelen.

  Sameiet klipper felles plen etter tur. Utstyr finnes i felles sportsbod ved carport.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  03.04.2023, selgers Egenerklæring datert 31.03.2023 og reguleringsplankart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 6. jun. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230151
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.