Rindatunet 24

Åkrehamn
Prisantydning

2 490 000,-

Solgt
 • BRA85㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2015
 • Omkostninger72 080,-
 • Totalpris2 562 080,-
 • Felles/mnd1 000,-

Flott leilighet i andre etasje Oppgradert utover standard leveranse- Innflytningsklar- Carport -Sentral beliggenhet!

Beskrivelse

Leiligheten holder gjennomgående bra og moderne standard, og er oppgradert utover standard leveranse med blant annet kjøkken, parkett og downlights i stue og bad.

Stuen og kjøkkenet er i åpen løsning, har store vindusflater og utgang til en romslig og delvis overbygget terrasse. Kjøkkeninnredningen er svært lekker med hvite tidsriktige fronter. Innredningen inneholder integrert kjøleskap, stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin. Overskapene er montert opp til himling, og det er rikelig med skap- og benkeplass i innredningen. Det er god plass til både spisebord, sofagruppe og øvrig møblement i rommet. Gulvoverflater er oppgradert til en lys trestavs parkett og det er downlights i stue.

Leilighetens baderom er helfliset og inneholder toalett, dusjkabinett og en flott vask i seksjon. Fra badet er det direkte inngang via skyvedør til et kjekt vaskerom. Det er også montert downlights på baderommet.

Det finnes to soverom i leiligheten. Hovedsoverommet er av svært god størrelse og har plass til både dobbeltseng, garderobeskap tilhørende møblement. Det andre soverommet fungerer også ypperlig som barnerom, gjesterom, kontor eller walk- in garderobe. Det er godkjent å bygge et tredje soverom i stuen om det skulle være behov for flere.

I gangen er det gode muligheter for både skap og kommoder til yttertøy.

Tilhørende leiligheten er også en kjekk utvendig bod ved ytterdøren, samt sportsbod i carport.

Detaljer

Leiligheten inneholder gang, to soverom, bad og vaskerom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Terrasse i tilknytning stuen. Utvendig bod ved entrè samt carport med sportsbod.

Bygningsinformasjon

Leiligheten ligger på 2. etasje mot øst i en vertikal,- og horisontaldelt firemannsbolig. Bygningen har malte trevinduer med isolerglass. Ytterdører med karmer av tre. Etasjeskille er av trebjelkelag.

Eiendommen har godkjente byggetegninger som stemmer med dagens bruk. I følge tegningene er det godkjent å bygge et ekstra soverom i stuen om en har behov for et tredje rom. Megler har ikke mottatt tegninger av carport med boder.

Følgende momenter har fått TG2 i tilstandsrapporten: - Målt høydeforskjell på mellom 10-20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. - Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunkt. - Det anbefales kontroll av el. anlegget hvert 5. år. TGIU: Sluk under dusjkabinett ble ikke besiktiget.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 85 kvm Primærrom 1. etasje: 85 kvm Gang, to soverom, bad/ vaskerom samt stue og kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 29.01.2016

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger sentralt og barnevennlig til i Åkrehamn. Gangavstand til det meste en trenger i hverdagen som skole, barnehage, idrettsanlegg, ungdomsskole, Vidergående skole, sentrum, Amfi- senteret og nydelige Åkrasanden.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område avsatt til boligformål. Det er planlagt ny barneskole øst for sameiet. Se vedlagt reguleringsplankart.

  • kr 2 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 72 080,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 562 080,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 000,- pr. mnd som dekker felles bygningsforsikring og avsetning til vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  kr 11 724,- pr. 2022. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk. Det er opplyst om eiendomsskatt for 2023 på kr. 1937,-.

  Ligningsverdi

  kr 581 127,- for 2021 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Sameiet klipper felles plen etter tur. Utstyr finnes i felles sportsbod ved carport.

  Innlagt fiber fra Altibox.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 27.04.2023, selgers Egenerklæring datert 22.04.2023 og reguleringsplankart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 31. mai 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230179
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.