Rindavegen 35, 4270 KARMØY

Rindavegen 35

Karmøy
Prisantydning

2 690 000,-

Solgt
 • BRA290㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom5
 • Byggeår1949
 • Omkostninger78 570,-
 • Totalpris2 768 570,-

Innholdsrik familiebolig med attraktiv beliggenhet - Lyse og pene overflater - Garasje - Stor tomt!

Beskrivelse

Boligen er innredet over tre etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Gang/vaskerom og kjøkken. 1. etasje: Gang, kjøkken, stue, bad og soverom. Loft: Loftstue, bad og soverom x 4 stk.

Stor og innholdsrik familiebolig midt i hjertet av Åkrehamn!

Med denne beliggenheten har man gangavstand til det aller meste!

Stor tomt med masser av plass. Tomten er på hele 1.173 kvm, og har solrikt terrasseområde, stor gressplen, romslig gårdsrom, og garasje. Tomten er plan, og dermed enkel å vedlikeholde.

Stor stue med parkettgulv, malte og tapetserte overflater, og mye naturlig lys fra store vindusflater. I stuen er det oppvarming fra både ildsted og varmepumpe. Rommet er naturlig delt opp i flere soner, slik at man her uten problemer får plass til både sofakrok og stor spisestue. Utgang fra stuen til solrik terrasse.

Lekkert og tidløst kjøkken med integrerte hvitevarer. Fronter på kjøkkeninnredning i hvit utførelse med profiler, store arbeidsflater, og masser av oppbevaringsplass i skuffer og skap. På kjøkkenet er det parkett på gulv, malte overflater, og fliser på vegg over kjøkkenbenk. God plass til kjøkkenbord.

Boligen har to fulle bad. Begge bad med nye innredninger. Her får man tilgang på både badekar og dusjkabinett. Varmekabler i gulv på begge bad.

Totalt har man 5 soverom i boligen. Samtlige av god størrelse. Hovedsoverom oppleves som svært romslig, med store vindusflater, god takhøyde, og holder god standard. Nye laminatgulv her, i likhet med flere av de andre soverommene. 2 Soverom er nymalte, de andre soverommene ble malt i 2015 og fremstår som tidsriktig innredede. Utgang til luftebalkong fra hovedsoverom.

Stor loftstue i overetasjen. Her er det tepper på gulv, malt panel på vegg, og store vindusflater. Et fantastisk kjekt rom for barna eller ungdommene i husstanden.

I kjelleretasjen er det store muligheter for oppbevaring i disponible arealer, som per i dag er grovkjeller. Det er også laget til et "bakerom" i kjelleren, som er innredet med eldre kjøkkeninnredning.

Stor og romslig garasje. Det er lagt opp 3 phase strøm i boligen, så her kan man uten problemer lade el-bilen.

Detaljer
 • Innholdsrik familiebolig med sentral beliggenhet
 • Gangavstand til det aller meste
 • 5 soverom
 • 2 bad
 • Lyse og tidsriktige overflater
 • Pent kjøkken med hvite fronter på innredning
 • Mye lagringsplass i kjeller
 • Ny el-tavle
 • Stor tomt (1.173kvm!)
 • Garasje
 • Stort terrasseområde og hage!
 • Hagestue

Velkommen på visning i Rindavegen 35!

Bruksareal per etasje

Kjeller: 95 kvm 1. etasje: 113 kvm Loft: 82 kvm

Bygningsinformasjon

Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. Boligen er trolig oppført i bindingsverk i tre på støpt såle/ringmur. Taket er tekket med panner og det er doble vinduer.

Primærrom

Kjeller: Gang/vaskerom og kjøkken. 1. etasje: Gang, kjøkken, stue, bad og soverom. Loft: Loftstue, bad og soverom x 4 stk.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på tilbygg datert 22.02.80. I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik med kommunal tilknyting.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger flott til i et rolig og sentralt område i Åkrehamn. Solrik plassering! Her har man nærhet til det meste man måtte ha behov for. Like i nærheten finner man barnehage, skole, bank, butikker, idrettsanlegg og turområder.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. Eiendommen er regulert til bolig ca 980 kvm, 191 kvm parkbelte i industriområde.

  • kr 2 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 67 250,-
  • kr 78 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 768 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 14 238,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  kr 635 629,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 17.02.21 og selgers Egenerklæring datert 22.02.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 30. apr. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00030
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.