Ringgata 6, 4250 KARMØY

Ringgata 6

Karmøy
Prisantydning

1 990 000,-

Solgt
 • BRA171㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1956
 • Omkostninger71 320,-
 • Totalpris2 061 320,-

Flott arkikettegnet murvilla med sentral beliggenhet - Stor tomt (1.023kvm) - Flott utsikt - Renoveringsbehov

Beskrivelse

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Entre, gang, hobbyrom, soverom x 4 stk og bad. 1. etasje: Gang, stue, kjøkken og wc.

Flott arkitekttegnet murvilla med sentral beliggenhet i Kopervik sentrum. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt, og er tegnet av arkitekt Ola Halseide.

Behov for renovering/modernisering.

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder blant annet 4 soverom, en stor og luftig stue med fantastisk utsikt, praktisk kjøkken, bad og wc.

Gode lagringsmuligheter på kaldloft, og i praktisk grovbod i kjelleretasje med utgang til hage.

Lune og usjenerte uteområder på boligens bakside, som også grenser til friareal. Har sitter en solrikt til, med minimalt med vind. Flott utsikt.

Kjekk hagestue med utgang fra stue.

Parkering i enkel garasje med automatisk åpner.

Nye avløpsrør inn til boligen.

I grovbod står det en parafintank som er tømt av kvalifisert personell. Tanken er i dag ute av drift, men kan i fremtiden benyttes til fyring med bio-olje om ønskelig.

Detaljer
 • Flott arkitekttegnet murvilla med sentral beliggenhet i Kopervik sentrum
 • Boligen er tegnet av arkitekt Ola Halseide
 • Boligen fremstår som godt vedlikeholdt, men har behov for renovering/modernisering
 • Stor tomt på hele 1.023 kvm med flott utsikt
 • Grenser til friområde i sør
 • 4 soverom
 • Garasje

Velkommen på visning i Ringgata 6!

Bruksareal per etasje

Kjeller: 84 kvm 1. etasje: 87 kvm

Bygningsinformasjon

Boligen er oppført i mur. Taket er tekket med skifer.

Byggeår er oppgitt av selger.

Megler har ikke mottatt bygningstegninger og har derfor ikke anledning å sjekke hva som er byggemeldt.

Primærrom

Kjeller: Entre, gang, hobbyrom, soverom x 4 stk og bad. 1.etasje: Gang, stue, kjøkken og wc.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger flott til sentralt i Kopervik sentrum. Dette er et rolig og barnevennlig strøk, med kort avstand til det aller meste. Kun en kort spasertur unna finner man blant annet handelsmulighetene i Kopervik sentrum, kommunale tjenestetilbud, lege, frisør, turmuligheter, skoler og barnehager. For de sportsinteresserte, kan man også ta turen til Åsebøen, hvor Kopervik Idrettslag holder til.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 60 000,-
  • kr 71 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 061 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 871,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  kr 505 821,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Megler gjør særlig oppmerksom på at eiendommen selges ved fullmektig som ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 13.04.21 og selgers Egenerklæring datert 07.04.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 17. apr. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00078
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.