Roastrandvegen 68, 5580 VINDAFJORD

Roastrandvegen 68

Vindafjord
Prisantydning

5 225 000,-

 • BRA324㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom7
 • Byggeår2013
 • Omkostninger141 695,-
 • Totalpris5 366 695,-

Stor og nydelig enebolig med utleieleilighet, garasje og endebeliggenhet. Nydelig utsikt og svært god standard.

Beskrivelse

Det er tak med spotter over inngangspartiet til boligen som har doble dører til romslig hall med trapp opp til andre etasje og to skyvedørsgarderober med speilfronter. Hallen har fliser og varmekabler på gulv, spotter i tak og panelplater på vegger.

Lite bad med vegghengt toalett og dusj med glassdører. Fliser og varmekabler på gulv, baderomsinnredning med to underskap, spotter i tak og FiboTrespo plater på vegger.

Skyvedør mellom hall og et veldig kjekt vaskerom som har fliser og varmekabler på gulv. Sidedørsinngang, plass til vaskemaskin og tørketrommel med underskuffer og benkeplate over. Stort sideskap. Lang benkeplate på motsatt side med utslagsvask, underskap og høyt sideskap. Ventilasjonsanlegget med balansert ventilasjon er plassert her i god avstand fra soverom. Det er også mulighet for å ha ekstra kjøleskap her om man ønsker.

Doble glassdører fra hall til et kjempestort kjøkken/stue med eikeparkett og tapetserte vegger. Det er Knapphus kjøkken som har levert den store innredningen med god skapplass. Det er integrerte hvitevarer som induksjon koketopp, int. oppvaskmaskin, int. Miele kaffemaskin, int. AEG stekeovn og int. kjøleskap. Integrert skyvedørsgarderobe hvor man har microbølgeovn og hyller bortgjemt. Halvannen underlimt vask i laminatbenkeplate med FiboTrespo plater over. Kjekk og praktisk innfelt sofaplass i kjøkkeninnredningen. Det er mange spotter i tak. For øvrig svært god plass til stort spisebord på kjøkken. Nydelig utsikt på fjorden. Utgang til terrasse via doble terrassedører med lameller. Det er også doble glassdører til stua.

Stue med eikeparkett på gulv, varmepumpe, vedovn med glassfront, spotter i tak og fantastisk utsikt til Ølensfjorden.

 1. etg.: Soverom1 med eikeparkett, kott i knevegger (isolert), rullegardiner og garderobeskap. Det er panelplater på vegger.

Loftstue med god takhøyde spotter i tak og utgang via doble dører til overbygget balkong med spotter. Panelplater på vegger.

Stort dobbelt soverom2 med eikeparkett, dobbelt garderobeskap og luke med nedtrekkbar stige til kaldloft. Rullegardiner i vindu og kott i knevegg. Panelplater på vegger.

Stort hovedbad med fliser og varmekabler på gulv, stor dobbel baderomsinnredning med fire underskuffer, to høye sideskap, speilskap og spotter over stort speil. Spotter i tak. Dusj med glassfronter, vegghengt toalett og hjørneboblebadekar. FiboTrespoplater på vegger. Persienner i vindu.

Garderoberom med direkte adkomst fra badet. Garderoberommet har eikeparkett på gulv og fastmonterte hyller.

Bod med parkett og integrert SAFE i vegg som medfølger kjøpet.

Dobbelt soverom3 med eikeparkett, rullegardin og panelplater på vegger.

Dobbelt soverom4 med eikeparkett, panelplater på vegger, plass til både dobbeltseng og sofagruppe, kott i knevegg og rullegardin i vindu.

Leilighet: Leiligheten er i dag utleid for kr. 7500,- per mnd + strøm. De deler per i dag på Internet via wifi uten at leieboer betaler noe ekstra for det. Det samme gjelder TV. 1 mnd oppsigelsestid på tidsubestemt avtale. Selger opplyser at han er meget fornøyd med leieboerne, at de alltid har betalt i tide og har fremstått som eksemplariske leieboere for selger.

Asfaltert utenfor inngangspartiet til leiligheten.

Leiligheten har hvitmalte panelplater på vegger og profilerte Symfoni takplater.

Inngang til gang med fliser og varmekabler på gulv.

Bod med belegg på gulv, varmtvannsbereder, sikringsskap, rør-i-rør skap og sluk i gulvet.

Stue/kjøkken med åpen løsning og eikeparkett og varmekabler. Persienner i vindu. Kjøkkeninnredning fra Knapphus kjøkken med halvannen underlimt vask, laminat benkeplate, integrert keramisk koketopp, int. stekeovn, int. microbølgeovn, int. oppvaskmaskin og kjøleskap som medfølger. Pipe (dobbelt pipeløp) med mulighet for å sette inn vedovn om man ønsker.

Ett dobbelt soverom med eikeparkett, dobbelt garderobeskap og persienner i vindu.

2 enkle soverom med eikeparkett, dobbelt garderobeskap og persienner i vindu.

Bad med flislagt gulv med varmekabler, FiboTrespo plater på vegger, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel (tilhører leieboer), moderne servant med to store underskuffer og to speilskap samt spotter over servanten. Dusjnisje med glassdører og wc.

Garasje: Garasje i underetasjen av boligen med portåpner og 2 boder i bakkant.

Boligen holder høy standard. Se rombeskrivelse for ytterligere informasjon. Glasserte takpanner. Eget ventilasjonsanlegg for leiligheten. Og eget for hoveddelen. Begge med balansert ventilasjon. Sentralstøvsuger. Dobbelt pipeløp. Utstrakt bruk av LED spotter. Innlagt alarm. Safe integrert i vegg medfølger kjøpet. Rør-i-rør.

Detaljer

Ølen - Roafeltet. Attraktivt beliggende bolig i nyetablert og populært boligfelt. Nye lekeplasser inne på feltet. Kort avstand til idrettsanlegg, barnehage, skoler og sentrum med dens fasiliteter. Nydelig endebeliggenhet på feltet. Grenser til landbruksareal. - Hoveddel med 4 soverom, bod, garderoberom og stort hovedbad og loftstue m/utgang overbygget balkong på loft. Hovedetasje har et kjempestort kjøkken/stue, med ekstra stue, nydelig og romslig hall, bad og vaskerom. - Boligen holder svært høy standard med bla.a glasserte takpanner, utstrakt bruk av spotter, delikate innredninger og tidsriktige fargevalg. Detaljer som egen safe integrert i vegg, alarm, dobbelt pipeløp, to separate ventilasjonsanlegg, knallfint kjøkken, kjekt vaskerom og stort hovedbad med hjørneboblebadekar. - Leilighet med 3 soverom, stue/kjøkken, bad, gang og bod. Utleid for 7500 per mnd. (eksemplariske leieboere i følge selger). - Garasje med 2 boder i underetasjen.

Bruksareal per etasje

Sokkeletasje: 110 kvm. 1. etasje: 114 kvm. Loft: 100 kvm.

Bygningsinformasjon

Grunnmur av betong elementer. Element pipe. Trekledning. Takrenner tilkoblet dreneringsrør. Glasserte-tegl takpanner.

Primærrom

Sokkeletasje: Gang, stue/kjøkken, bad og 3 soverom. 1. etasje: Hall med trapp, stue/kjøkken, stue, bad og vaskerom. Loft: Loftstue, bad og 4 soverom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 22.04.2013.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet. Separat leilighet er godkjent.

Vei/vann/kloakk

Offentlig kloakk via private stikkledninger. Årlig kloakk avgift er kr 5275,- for bolig og kr 3165 for leiligheten. I tillegg kommer renovasjon HiM, kr. 2.678,- og privat vann fra Ølen vassverk, stipulert årsgebyr kr. 2 130,-.

Oppvarming

Vedovn i stue. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Ølen - Roafeltet. Attraktivt beliggende bolig i nyetablert og populært boligfelt. Nye lekeplasser inne på feltet. Kort avstand til idrettsanlegg, barnehage, skoler og sentrum med dens fasiliteter.

  Nydelig endebeliggenhet på feltet. Grenser til landbruksareal.

  Adkomst

  Følg Dreganesvegen utover til Roafeltet. Ta inn Epleskogen til høyre og ta så inn til venstre og rett høyre igjen inn i Roastrandvegen. Følg veien til endes og eiendommen ligger da på oppsiden av veien.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 5 225 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 130 625,-
  • kr 141 695,- (Omkostninger totalt)
  • kr 5 366 695,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 11 596,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år.

  Renovasjon

  kr 2 678,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse
  • Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.
  • Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen.
  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 27.08.20, kart og selgers Egenerklæring datert 01.09.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 26. mar. 2021

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-20-00274
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.