Rogalandgata 114, 5522 HAUGESUND

Rogalandgata 114

Haugesund
Prisantydning

1 090 000,-

Solgt
 • BRA73㎡
 • EierformSameie
 • Soverom1
 • Byggeår1917
 • Omkostninger37 050,-
 • Totalpris1 127 050,-
 • Felles/mnd320,-

Haugesund - Selveier leilighet like utenfor Haugesund sentrum - Lyse overflater, nylagt gulv og kjøkken fra 2016 - Koselig, solrik felles hage utenfor leiligheten!

Beskrivelse

I 1. etasje og inneholder: Mellomgang med god plass, bod, soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning.

 • Murhus oppført i 1917 med velholdt fasade som er nylig malt.
 • Vinduer i stue mot vest fra 1999 og nyere vindu mot sør på soverom.
 • Det er nylagt gulv i gråtonet laminat i stue/kjøkken og det er nytt innertak i kjøkken-del av stuen.
 • Tiltalende IKEA kjøkken fra 2016 med brunlige fronter og kjøkken-plater mellom under- og overskap. Svart benkeplate fra 2019. Komfyr fra 2016, ny platetopp fra 2019 og oppvaskmaskin fra 2019.
 • Flott bad som har fliselagt gulv med varmekabler og baderomsplater på vegg. Toalett, opplegg for vaskemaskin, overskap med speil, badekar som har fått reparasjoner i 2019 og mekanisk avtrekk.
 • Sikringsskap med automatsikringer.
 • Tv og internett levert av Altibox.
 • Varmepumpe fra 2015 i stue/kjøkken.
 • Varmtvannstank fra 1998.
Detaljer

Sentral leilighet beliggende i Rogalandgata like utenfor sentrumskjernen. Her bor en med kort avstand til "alt" Haugesund har å by på. Lett adkomst i 1. etasje og inneholder mellomgang med kontorplass, bod, soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Nylagt gulv i stue og kjøkken, flott bad, tiltalende kjøkken fra 2016 og varmepumpe fra 2015. Koselig, solrik felles hage like utenfor inngangsdøren til leiligheten.

Velkommen på visning av denne leiligheten i Rogalandgata 114!

Bruksareal per etasje

73 kvm.

Bygningsinformasjon

Tremannsbolig oppført i mur, taket er tekket med skifer og det er doble vinduer i leiligheten.

Primærrom

Vindfang, stue/kjøkken, gang, bad og soverom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest bruksendring - boligbygning, datert 28.09.1999. Det foreligger ferdigattest nybygg - carport, datert 23.09.1965. I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest fra opprinnelig byggeår. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Peisovn ikke i bruk.

Ellers elektrisk oppvarming.

I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Rogalandgata 114 og denne leiligheten har flott beliggenhet like utenfor sentrumskjernen. Uteområde i forkant av leiligheten med hage ligger skjermet til med gode solforhold.

  Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. En går lett ned til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens restauranter med mat av god kvalitet.

  Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler.

  Lett tilgang til turområdene i Hollenderhaugen, i Vangen, Vardafjellet og Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Djupadalen er en svært populær badeplass sommerstid.

  Ellers kort gang/sykkelavstand til Vangen. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Eller ta turen på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvatnet.

  Rundt Haraldsvang finner en et eldorado av aktivitetsmuligheter. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan område by på flere treningssentre, svømmehall, turnhall og ishall. Kort avstand til barnehager og skoler i alle alderstrinn.

  Her har en alt i nærområde.

  Adkomst

  I rundkjøring ved Haugesund stadion følg veien østover forbi kortsiden til Haugesund stadion. I neste kryss ta vei til venstre innpå Rogalandgata. Boligen ligger da som femte bolig på venstre side av veien, leiligheten ligger i 1. etasje (sokkel-etasjen).

  Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 090 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 525,-
  • Tinglysning skjøte 525,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Eierskiftegebyr kjøper - beløp må sjekkes 2 850,-
  • Dokumentavgift 26 250,-
  • kr 37 050,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 127 050,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 320,-

  Kommunale utgifter

  kr 7 248,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 575,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse
  • Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.
  • Oppvaskmaskin, komfyr, platetopp og side-by-side kjøleskap medfølger i handelen. Det gis ingen garanti på hvitevarer.
  • Varmtvann til hele boligen går iflg. selger på denne leilighetens strøm-måler.
  • Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.
  • Ikke aktivt sameiet, som er felles utv forsikret.
  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Våtromsrapport datert 29.08.2019 og selgers Egenerklæring datert 29.08.2019. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 9. mar. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-19-00563
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.