Rogalandgata 118 B, 5522 HAUGESUND

Rogalandgata 118 B

Haugesund
Prisantydning

2 450 000,-

Solgt
 • BRA89㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2007
 • Omkostninger69 570,-
 • Totalpris2 519 570,-
 • Felles/mnd2 000,-

Haugesund - Tiltalende leilighet med vestvendt terrasse - Selges møblert - garasje og heis!

Beskrivelse

Leiligheten ligger i første etasje og inneholder: Gang med stor skyvedørsgarderobe i speil, to soverom, sjeldent stort vaskerom, bad, stue og kjøkken.

Det tilhører også en sportsbod og en garasjeplass.

Stor og innbydende leilighet med lyse fargevalg og gjennomgående eikeparkett i alle tørre rom. Leiligheten selges fullt møblert.

Ved inngangspartiet har du en stor og dyp skyvedørsgarderobe med plass til alt av yttertøy. Det er downlights i gangen.

Leiligheten har to soverom i gode størrelser, hvorav hovedsoverom har 3 doble garderobeskap.

Badet er helfliset med varmekabler i gulv. Det er utstyr med både badekar og dusj, samt gulvstående toalett og vask i seksjon. Like ved badet er det et sjeldent stort vaskerom. Vaskerommet har belegg i gulvet, villavent system, sentralstøvsuger og VVS på 200L. Det er montert hyller på vegg for ekstra lagring. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger også handelen.

Stue/kjøkken er i åpen løsning. Stuen er innbydende og stor, den rommer både sofakrok og spisebord. Det er utgang til terrasse mot vest.

Kjøkkenet har en flott hvit kjøkkeninnredning med integrert oppvaskmaskin og kjøleskap med frys. Frittstående stekeovn. Downlights under overskap og baderomsplate over benkeplaten. Praktisk plassert hjørnevask. Store vindusflater som gir et lyst og innbydende kjøkken med god plass til kjøkkenbord.

Garasjeplass i lukket anlegg med tilhørende sportsbod på ca.5-6kvm.

Oppsummering takst rapport: Tatt alder i betraktning fremstår leiligheten som velholdt og i normal god stand. Det er ingen vesentlige anmerkninger og det er ikke registrert unaturlig fukt.

Bygningsinformasjon

Seksjoner beliggende i første etasje har eksklusiv bruksrett til uteareal i tilknytning til terrasse begrenset til maks 3m ut fra boligen i boligens bredde (jfr. vedtekter).

Primærrom

Gang, bad, vaskerom, stue/kjøkken og 2 stk soverom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 31.01.2007.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmegjenvinning på ventilasjonsanlegg. Varmekabler på bad.

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Meget sentral beliggenhet nær Haugesund sentrum. Fra boligen har en de aller fleste fasiliteter innen gangavstand.

  Adkomst

  Fra Haugesund sentrum ta opp mot Haugesund Stadion i rundkjøringen ved Djupaskarsvegen. Ta første til venstre. Følg veien ca. 150m og ta ned til venstre. Bygget ligger fremst og til venstre. Leiligheten ligger i 1.etasje.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 450 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 61 250,-
  • kr 69 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 519 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 2 000,- Felles bygningsforsikring og avsetning i vedlikeholdsfond.

  Kommunale utgifter

  kr 4 013,- pr. 2020. Opplyste kommunale avgifter inkluderer avløp, eiendomsskatt og vann. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 561 341,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Alt av møbler og hvitevarer som er tilstede på visning medfølger handelen (utenom vitrineskap i stuen). Det gis av selger ingen garanti på disse.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 14.01.2021 og selgers Egenerklæring datert 25.01.2021. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 18. feb. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-21-00011
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.