Rogalandgata 180, 5522 HAUGESUND

Rogalandgata 180

Haugesund
Prisantydning

840 000,-

 • BRA61㎡
 • EierformAndel
 • Soverom1
 • Byggeår2005
 • Omkostninger8 853,-
 • Totalpris1 224 135,-
 • Felles/mnd5 742,-

Skeisvang - stor, velholdt seniorleilighet - vestvendt terrasse - felles dagligstue og gjesteleilighet

Beskrivelse
 1. etasje: gang, kjøkken/stue med utgang terrasse, bad og soverom. Bod rett over gangen inngår i opplyst bruksareal (BRA). Felles dagligstue med de andre beboerne, samt mulighet for å leie gjesteleilighet for besøkende.
Detaljer

Praktisk andelsleilighet med rolig, vestvendt beliggenhet i 1. etasje, rett ved hovedinngang mot vest med av-/påstigning for personbiler, og øst - med busstopp rett utenfor. Leiligheten inneholder gang med dørtelefon. Romslig bad/wc med dusj, servant og opplegg for vaskemaskin. Varmekabler. Dobbelt soverom med garderobeskap. Åpen stue - kjøkkenløsning. pen kjøkkeninnredning med god skap- og benkeplass. Komfyr og oppvaskmaskin medfølger. God plass for sofagruppe og spisebord i stue. Utgang til lun og solrik terrasse. El-skap med aut. sikringer. Strøm inngår i husleien. Ventilasjon og brannsprinkling i leiligheten. Nye glass med solfilter vindu i stuen. Bod rett over gangen. Felles dagligstue med "kl 12-kaffe". Gjesteleilighet kan leies for besøkende. Sentral beliggenhet ved Skeisvang Videregående skole. Området byr på flotte turområder, bademuligheter i Haraldsvang, Busstopp like utenfor bygget. Matbutikk i nærområdet. Gangavstand til sentrum med de fleste fasiliteter og indre kai.

Bygningsinformasjon

Oppført i tre og betong i 2 etasjer med til sammen 24 leiligheter.

Primærrom
 1. etasje: gang, kjøkken og stue/kjøkken, bad og soverom.
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 10.11.2005.

Adgang til utleie

Av vedtektene fremgår: Andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på badet. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral beliggenhet ved Skeisvang Videregående skole. Området byr på flotte turområder, bademuligheter i Haraldsvang, Busstopp like utenfor bygget. Matbutikk i nærområdet. Gangavstand til sentrum med de fleste fasiliteter og indre kai.

  Adkomst

  Fra Skjoldavegen tar du nordover i Rogalandgata. I bunnen av bakken tar du så inn til venstre og du har bygget på høyre side. Leiligheten ligger rett ved hovedinngang mot vest med av-/påstigning for personbiler, og øst - med busstopp rett utenfor.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. Reguleringskart og bestemmelser RL 540 og 1360 er innhentet og kan sees hos megler.

  • kr 840 000,- (Prisantydning)
  • 375 282,- andel fellesgjeld pr. dato 23. nov. 2020
  • 1 215 282,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 593,-
  • kr 8 853,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 224 135,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 5 742,- Utvendig vedlikehold, kommunale avgifter, renovasjon, husforsikring, renter/avdrag andel fellesgjeld, strøm. Kollektivt tilknyttet Get med TV og Internett.

  Ligningsverdi

  Ny eier må påregne at formuessverdien ved bruk som primærbolig vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Fra vedtektene (følger vedlagt); Bare eldre over 60 år eller uføretrygdede, med pleie og omsorgsbehov, som er andelseiere i boligbyggelaget og som er utpekt av Haugesund kommune, kan være andelseiere. Haugesund kommune kan stå som eier av inntil 30% av andelene. Forøvrig kan bare enkeltpersoner (fysiske personer) være andelseiere i borettslaget. Ingen enkeltpersoner (fysiske personer) kan eie mer enn en andel. Den som har ervervet en andel, må godkjennes av styret for at ervervet skal bli gyldig overfor laget. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Det er ingen forkjøpsrett for andelseiere i borettslaget eller HAUBO-medlemmer. Det gjøres oppmerksom på at prisen på borettsinnskuddet er beregnet på grunnlag av vedtektene. Kjøper og selger av andelen aksepterer beregningen som her er lagt til grunn. Det kan ikke avtales høyere beløp enn kr 840.000,-.

  Det gis av selger ingen garanti på medfølgende hvitevarer.

  Det foreligger ikke energimerke for denne boligen.

  Konferer megler ang. regler for dyrehold.

  Borettslaget har 1. prioritets pant (utinglyst) for forfalte felleskostnader. Kjøper er innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånenummer: 20060505, Kommunalbanken AS Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 23.11.2020: 1.4% pa. Antall terminer til innfrielse: 33 Saldo per 23.11.2020: 9 154 556 Andel av saldo: 364 234 Første termin/første avdrag: 02.07.2007 ( siste termin 02.01.2037 )

  Lånenummer: 32408346893, Haugesund Sparebank, Hovedkontor Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 23.11.2020: 2.15% pa. Antall terminer til innfrielse: 12 Saldo per 23.11.2020: 277 695 Andel av saldo: 11 049 Første termin/første avdrag: 30.12.2017 ( siste termin 30.06.2026 )

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger selgers Egenerklæring datert 22.11.2020, samt vedtekter og ordensregler. Megler innhentet Festeavtale, tegninger, innkalling og protokoll fra generalforsamling, årsregnskap og -melding, info om sikringsordning mv. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med informasjonen. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 2. mar. 2021

 • Ansvarlig megler: Niels Chr. Hald
 • Oppdragsnummer: 1-20-00387
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.