Rogalandgata 180

Haugesund
Prisantydning

1 050 000,-

Solgt
 • BRA58㎡
 • EierformAndel
 • Soverom1
 • Byggeår2005
 • Omkostninger7 400,-
 • Totalpris1 379 580,-
 • Felles/mnd7 422,-

Skeisvang - stor omsorgsleilighet - solrik terrasse med gressplen foran - felles dagligstue og busstopp rett ved!

Beskrivelse

Leiligheten holder original standard med malte vegger og belegg på gulv.

Stue i god størrelse med utgang til vestvendt balkong. Panelovn, porttelefon og store vindusflater.

Hvit kjøkkeninnredning i god størrelse. Rikelig med oppbevaringsplass i innredningen. Oppvaskmaskin og komfyr medfølger handelen, det gis av selger ingen garanti.

Soverom i god størrelse med garderobeskap. Seng medfølger, den er elektrisk og justerbar i høyde, rygg m.m. Direkte tilkomst til bad.

Bad med gulvstående toalett, dusjnisje, vask, opplegg til vaskemaskin og skap til oppbevaring. Det er varmekabler i gulvet. Vaskemaskin medfølger handelen, det gis av selger ingen garanti.

Detaljer

Leiligheten er innredet over et plan og inneholder: Gang, kjøkken og stue med utgang til solrik terrasse, bad og soverom. Bod med tilkomst fra fellesgang.

Felles dagligstue med de andre beboerne, samt mulighet for å leie seg gjesteleilighet.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 10.11.2005

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral beliggenhet ved Skeisvann. Området byr på flotte turområder i Haraldsvang, Djupadalen m.m. Busstopp like utenfor bygget. Flere matbutikker i nærområdet. Kort rusletur til sentrum.

  Adkomst

  Fra Skjoldavegen tar du nordover i Rogalandgata. I bunnen av bakken tar du så inn til venstre og du har bygget på høyre side.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. Reguleringskart og bestemmelser RL 540 og 1360 er innhentet og kan sees hos megler.

  • kr 1 050 000,- (Prisantydning)
  • 322 180,- andel fellesgjeld pr. dato 22. des. 2023
  • 1 372 180,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 500,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.400,-
  • kr 7 400,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 379 580,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 7 422,- bla. andel renter og avdrag på evt felles lån, utvendig vedlikehold, kommunale avgifter, strøm kostnader(kr. 1900,- pr mnd som avregnes ved årsslutt) og felles forsikring av bygningsmassen. Kollektivt tilknyttet Get med TV og Internett.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Oppvaskmaskin, komfyr og vaskemaskin medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger selgers Egenerklæring datert 05.01.2024. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 1. feb. 2024

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01230660
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.