Rogalandgata 80A

Haugesund
Prisantydning

2 290 000,-

Solgt
 • BRA113㎡
 • EierformAksje
 • Soverom2
 • Byggeår
 • Omkostninger6 000,-
 • Totalpris2 296 000,-
 • Felles/mnd3 600,-

Innholdsrikt enderekkehus med stor vestvendt terrasse. Fast parkeringsplass. Sentrumsnært

Beskrivelse

Gang med dyp skyvedørsgarderobe. Malt trepanel på vegger og fliser på gulv. Varmekabler. Romslig entrè med trapp. Malt trepanel på vegger og fliselaminat på gulv. Stort vaskerom med bi-inngang og praktiske løsninger. VVB fra 2019.

Nymalt og tidløst kjøkken i hvit. Stort kjøkkenrom i delvis åpen løsning til stue. Romslig stue med vedfyringsovn og utgang til vestvendt terrasse. Malte overflater på vegger og laminat på gulv.

2 store soverom med garderobe. Malte overflater på vegger og laminat på gulv. Helfliset baderom med varmekabler i gulv. Baderomsinnredning, wc og dusjkabinett.

Loftstue/ kontor.

Detaljer

Entré , gang , vaskerom

Trapperom , kjøkken , stue

Trapperom , gang , bad , soverom , soverom 2

Disponibelt rom

Bygningsinformasjon

STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK Innvendig > Innvendige trapper Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Det er ikke montert rekkverk. Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Dagens krav for høyder på rekkverk er 90 cm. Åpninger skal ikke overskride 10 cm. Det er ikke håndløpere på vegg i trappeløp, og det er noe lav frihøyde nederst i trapper. Det er ikke rekkverk på trappen til loft. Kostnadsestimat: Under 10 000

Primærrom

Bruksareal Kjeller: 34 kvm 1. etasje: 36 kvm 2. etasje: 36 kvm 3. etasje: 7 kvm Primærrom Kjeller: 30 kvm Entre, gang og vaskerom. 1. etasje: 36 kvm Trapperom, kjøkken og stue. 2. etasje: 35 kvm Trapperom, gang, bad og 2 soverom. 3. etasje: 7 kvm Disponibelt rom Sekundærrom Kjeller: 4 kvm Garderobe og bod 2. etasje: 1 kvm Kott

Ferdigattest

Ferdigattest for nybygg datert 02.11.1954 Ferdigattest for tilbygg datert 11.01.1971 Ferdigattest for tilbygg m/garasje datert 07.11.1985

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk, vedfyring. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentralt beliggende like ved Haugesund stadion med 5 minutter gange til Haugesund sentrum. Få minutter gange til dagligvarebutikk. Området er kjent for sin unike frodige bakhage og vestvendte beliggenhet som gir lunhet og suverene solforhold

  Regulering

  Eiendommen er ligger i område omfattet av sentrumsplanen.

  • kr 2 290 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.000,-
  • kr 6 000,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 296 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 3 600,- Felleskostnader dekker driftskostnader og vedlikeholdsfond.Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i aksjelaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Kjøper bærer ansvar for godkjenning av ny eier i aksjelaget. Borettslagsloven blir brukt analogt mtp salg av aksjeleiligheter.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  15.06.2023 og selgers Egenerklæring datert 09.06.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 31. aug. 2023

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 01230260
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.